Nytt liv...

Idag började livet om igen. Mina fantastiska 11 dagar semester är förbi och allvaret har börjat igen. Jag var på jobbet 07.30, precis i tid och fick träffa nya och gamla arbetskamrater. Det kommer bli en bra sommar, det brukar det bli! Innan dess så tränade jg ju för Sigrid förra veckan, och det blev en hel del matnyttig tips över saker vi kan jobba med tills det är dags för Danmarkstrippen. Hon red även på honom lite, vilket kändes skönt - det är alltid trevligt att få någon annans åsikt. Man bli väääldigt hemmablind.









Men sen så har jag ju fått min Arc och den är nog med och bidrar till att jag spenderar så lite tid vid en riktig dator. Hittils är jag supernöjd, och det känns som att man har hela livet i den där lilla mojängen. Helgen bjöd också på Nodohäng och utgång på lördagen, riktigt najs och liksom lungt ändå. Supermysigt. Men nog känner man att sommaren satt igång en och annan hormon. Tror fasen att det är dags att åtgärda självaste moderproblemet snart ;) Det kommer mer bilder så snart jag får lite tid över, jag lovar!


Laddar

Idag är det dan före träningsdan! Imorgon kommer Sigrid bergåkra hit till Vitsand och ska hålla träningar. jag och min ponie ska vara med två pass, så nu är sttövlarna putsade och outfiten snart utvald :) Det blir sköj!!! Förutom det kan jag tillägga att jag har gått ner -34,8 kg nu, jag masar mig närmare 35, helt fantastiskt! Och utöver det så har jag fått leveransbesked på mobilen som ÄNTLIGEN kommit, ska strax och hämta ut den. Fasen vilken härlig dag. Idag ska jag bara njuta av min lediga dag :D Gör det ni med!

Vinst...

Jag vann även en budgivning på brittiska ebay igår, en albion K2 som jag letat som en tok efter. Det roliga är också att även om frakten blir dyrare så kommer jag undan mycket billigare än om jag hade köpt den i Sverige. Den är ju använd och riden i och kanske lite nött i färgen, men har man en häst som är petig med vad han har på ryggen så har man ;) Typ 4 gånger billigare, så jag är supernöjd! :) Nu är det bara att få hit den också....



Fatta, det mesta är mycket billigare i hästgrejor där än vad det är här!!!!Jag funderar även på att klicka hem något av dessa fin fina swarovski pannband till priset av typ 500 svenska krionor, IKN FRAKT!!







Nationaldagsmåndag!

Hemma efter en intensiv helg i Skellefteå. Det blev två vinster och en andraplats på tre starter. Det känns som att det är ett helt okej resultat ;) Nämen skämt åsido, vi åkte ju dit med inställningen att Hulda bara skulle få kolla banan och att hon nog skulle vara tittig. men icket, hon skötte sig som att hon aldrig gjort annat än tävlat! Vi är fantastiskt nöjda, det rann till och med en liten tår när procenten efter första klassen kom = 74,3%!! Som sedan följdes av 67,4% och 64,7%.... Vilket duktigt ekipage!






Chiliköket

Ska hasta mig iväg till Chiliköket med mamsen, som en sen morsdagspresent. Vi ska iväg hela familjen - det är så himla mysigt! Men i alla fall, ska jag vara modig, eller ska jag inte - det värsta osm kan hända är att jag skämmer ut mig, och det har jag ju gjort förr! Så det kan ju inte vara så farligt.... Ja jag kanske ska vara en modig flicka då! Ni får höra resten sen ... ;D
DOCK! så vägde jag mig imorse och nu har jag gått ner totalt - 34,7 kg nu!!!! det är nästan 35.... fan vad gött! :D
Nåja, jag får önska mina bloggvänner en trevlig fredagkväll, imorgon är det Skellefteå på tävling som gäller, håll tummarna för M och H! :)

11 dagar...

Det sista i skolan är gjort, jag har vinkat alla mina fina vänner i Luleå Hejdå för denna gång och lyckats ta mig och min cykel tillbaka till Piteå för sommaren. Det känns som att den bara kommer svischa förbi och vips så sitter jag där ute på den danska buschen utan mobiltäckning! Troligtvis kommer sommaren erbjuda både ett och annat skoj så jag kommer nog inte ha tid att fundera på hur kort sommaren egentligen är...
Ikväll ska jag med mina goa vänner på Nodo och få mig en fika, det ska bli riktigt skoj att ses, det händer ju inte allt för ofta att vi sammanstrålar allihopa! :) Nåja, nu får jag väl ta tag i resten av dagens sysslor. Simma lugnt! :D


RSS 2.0