ny terapiform?

Jag tror att jag har kommit på det ultimatata terapimedlet. Mockning! Man får tid att i lugn och ro stå och mocka samtidigt  som man funderar över hur man ska lösa världsfreden. Just idag kom jag inte fram til något vettigt i kärnvapenfrågan, men andra saker som typ handelslista, rättning av makrotenta osv hann passaera under mina tre timmar i stallet på morgonen. Mycket förlösande vill jag påstå!



Nåja, nu är det dags igen, soon on the road to mitt alternativa hem, Luleå! Vi ses på vägarna.

/Camilla


music maestro

Denna låten bör alla lyssna på, lev, utnyttja friheten som du har blivit tilldelad!



med tillhörande text; 

Who says I can’t get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can’t get stoned?

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Baton Rouge
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you

Who says I can’t get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can’t get stoned?

Who says I can’t take time?
Meet all the girls on the county line
Then wait on fate to send a sign
Who says I can’t take time?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Austin too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you

Who says I can’t get stoned?
Plan a trip to Japan alone
Doesn’t matter if I even go
Who says I can’t get stoned?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long time since 20 too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you



Det kallas frihet
/Camilla



Systrar!

Det är ett faktum:

För det första att jag har blivit gammal, ni vet då det gått så långt att jag har suttit och preppat på min lillasyster som är 15 i år preventinmedel! Herregud, har jag aldrig varit ung själv. (är jag inte ung själv?) Vet ni vad jag sa; helt jävla otroligt om ni frågar mig; "Händerna på täcket syster lilla" Åååh, ska jag säga, med leverne som en 15-åring!



Jo för det har visat sig att den lilla lilla lilla flicka jag nyss hade guppandes i famnen nu har skaffat pojkvän! Det är inte okej, i alla fall inte så länge som jag inte har träffat honom. Ett godkännande tycker jag är på sin plats. Pussipuss och snuttigull; inte okej! men tänk så här, gjorde man sånt när man själv var 15!? Tydligen.... man var visst stor då! har jag mycket svårt att tro så här i efterhand. Ni som har hängt ihop med mig länge, ni inser att det är 8 år sedan vi var 15! Vart tog den tiden vägen? Det var tider det, men jag skulle aldrig, över min döda kropp göra om högstadiet. Mina bästa vänner, var på den tiden till stor del hormoner, otäcka, äckliga, oberäkneliga hormoner!

Nåja, måste nog vänja mig vid tanken, jag menar vad ska man göra... låsa in henne!? njae kanske inte. Kärlek är bra, så länge inga barn blir gjorda!

Jag älskar i alla fall min lillasyster!
/Camilla

En lördag i Piteå

Ja, idag är det lördag. Jag är hemma i Piteå och skulle väl egentligen ha haft sovmorgon, men det har varit fullt liv här sedan 07.00 imorse. Hästen har varit kokobahia och sprungit i hagen trots att han inte får det, vilka påföljderna blev att jag blev arg för att han var ute och har därför varit som ett åskmoln sen imorse. Nu har jag lugnat ner mig, men denna lördag är verligen grå och trist! Jag är lite ledsen för att jag inte kan tenaröja också, jag som hade behövt slå klackarna i taket för en kväll. Nåja, shit happens. Tror att jag ska trösta mig själv med en hårfärgning ikväll hemma hos Ida. Tror jag kör svart denna gång, kanske jag blir mörkbrun på riktigt för en gångs skull. Jag får middag hos pappa också. Det blir trevligt :)



Hej på er!
/Camilla

...

"One Of The Brightest Stars"

One day your story will be told.
One of the lucky ones who's made his name.
One day they'll make you glorious,
Beneath the lights of your deserved fame.
And it all comes round.
Once in a lifetime like it always does.
Everybody loves you 'cause you've taken a chance,
Out on a dance to the moon, too soon.
And they'll say told you so.
We were the ones who saw you first of all.
We always knew that you were one of the brightest stars.
One day they'll tell you that you've changed,
Though they're the ones who seem to stop and stare.
One day you'll hope to make the grave,
Before the papers choose to send you there.
And it all comes round.
Once in a lifetime like it always does.
Nobody loves you 'cause you've taken a chance,
Out on a dance to the moon, too soon.
And they'll say told you so.
We were the ones who saw you first of all.
We always knew that you were one of the brightest stars.
And they'll say told you so.
We were the ones who saw you first of all.
We always knew that you were one of the brightest

nu var det längesen..

men jag har faktiskt haft himmelens mycket att göra och en väldigt envis förkylning. Jag säger ju bara att allt är pappornas fel. Männen, pojkarna, hanarna, hingstarna, ja det är deras fel att jag är så här när jag är sjuk, som en himla karl! Det är så synd om mig, bla,bla, bla och det smittar! Det är fan inte synd om mig och det finns INGEN som kommer minnas en gnällspik! Nu ska jag dock skutta ned till duvan för slutfinish innan tentan.




buhuuu buhuuu
/Camilla

i mitt nästa liv ska jag bli en wombat








HAHA!

Lördag igen!

/Camilla


sötaste sötaste figurer

Dessa små söta seriefigurer har mycket kloka kommentarer. Man får en liten myskänsla av att läsa den. Har plockat ut några av mina favoriter.

















Söta tänkvärda små figurer.
/Camilla



this is me:

Ja, faktiskt ibland när jag inte får överkroppen ur arslet och gör saker som jag borde. Jag tror att vi är flera som kanske känner igen oss i denna illustration.



/Camtheslowman



bucket list

Ja, nu måste det snart börja hända! Såg ett program på televisionen som inspirerade mig. Hoppa fallskärm kanske, vem vet. Men det är dags att det börjar hända nu. Å sen ska jag köpa ett armband, som ska få en berlock på sig för varje ny spänning, vad det än kan vara. Yes, nu kör vi!



Trevlig lördag
/Camilla

grina grina grina

Ja allt plugg har gjort en blödig och igår kväll var jag ganska inställd på att inte ens gå och skriva tentan. Men jag tänkte att ingen minns ju ändå en fegis och gick till slut dit. Jag är nöjd och jag kan kanske med lite tur kravla mig över G-gränsen. Men jag kom dock på att jag kommer att misa det ultimata avkopplingstillfället på Tentaröj, stuk nästa helg. Det känns skittrist, MEN det är så det är, vill man nåt, får man stå över nåt annat. Som jag sa tidigare idag, citerat direkt från psamlboken.... "gråååt inga tåårar!"



Nu ska jag försöka sova lite, så man är pigg och glad imorgon!
Sov sött!
/Camilla

längtan

Ja, längtan till sommaren, till värmen. Tänk bara att få vara ute och ränna en ljus ljummen sommarnatt! Snart, så snart är det dags att gå ur ide.











Snart är den här!
/Camilla


tentaonsdag

Japp jag har skrivit omtenta idag. Jag tror faktiskt att det gick vägen, men det blir knappast nåt VG som jag kanske hade hoppats på. NU är det bara två kvar... det känns astungt att ladda om, men jag antar att jag inte har något val! Kämpa på!

Funderade dock lite då jag kom hem, hur förunderligt det är hur miljön man vistas i förändrar en. För mig innebär det att man skapar fler gamefaces och använder de i situationer som man aldrig trodde att man skulle behöva. Tror dock att man måste försöka att inte använda för mycket spelfejs. Aaah, jag måste vara mig själv, i ALLA situationer. Ibland tycker jag man tappar bort sig, det finns ett värde i alla. Döm inte, jag kan lära mig något av alla! Jag vill inte vara analyserande och spelsmart, jag vill vara jag och alla är ju inte alltid objekt, vissa får man bara inte skända! Nä nu är det vägen tillbaka som gäller, jag kör på nu, håll er åt sidan. Jag ska fortsätta stå med båda fötterna på jorden och inte tappa fokus. Den så kallade röda tråden...



Nåja nu får det var nog med funderingar för idag. 
/Camilla 




 

underligt sms

Vet ni vad jag verkligen hatar, att folk inte finns på hitta.se! Jag fick ett jävligt intressant sms alldeles nyss. På min nivå om man säger så.... Jag har en aning om vem det kan vara, men det stör mig ändå nåt grymt att jag inte vet vem det är! Antar att det bara är att blunda och fantisera ihop nåt eget då. Det gör jag ungefär... nu!



mmm mmm mmm
/Camilla

The great fall

Jag halkade och vred knät ur led idag, så nu är det jävulst synd om mig. Jag kan inte gå och det känns ju lite drygt. Knät värker så illa och svullnaden har börjat göra sig påminnd! Nu ska jag, bara för att plåga mig själv på grund av fallet släpa mig till skolan imorgon, med eller utan forbollsknä! Det som inte dödar, härdar. Låg dessutom kvar och svor på backen ett bra tag efter min graciösa ramling, skänker lite tankar till Malin som fick lida för min adrenalinchock! Sorry Malin, du är en bra vän! Nu återstår väl bara rehabilitering av min stackars knäsena.



Ballknee
/Camilla

PS

Funderar starkt på att bli ett av Plannja baskets största fan, gissa varför!!



Basketfan
/Camilla

ååh adrenalin var är du!?

Pluggdag på skolan idag, infann mig vid åtta imorse och var hemma kring 21.30. Det är lite tråkigt och det enda som håller humöret uppe under sådana dagar är alla LTU killar som bjuder på sin skönhet. Det finns lite guldkorn, tro det eller ej! Jag har i alla fall haft nöjet att få njuta av Makroekonomi, marknadsföring och äkta Lejon denna måndag i mars.

Jag är just nu helt slut och min hjärna hade lika gärna kunnat vara kusin med svamp bob fyrkant!


Nåja, jag uppdaterar imorgon!
Svampbrain.
/Camilla

Helt okej faktiskt

Jag tycker verkligen att det var rätt att Anna Bergendahl vann MF, för det är en riktig kanonlåt...



MEN Salem Al Fakir överraskade stort, hans låt var ju helt fantastiskt mysig! Så hans nya platta har rullat på min Spotify hela dagen, ta dig tid och lyssna. Den heter så mycket som;



Nu till något mycket roligare, det största, manligaste (ursäkta uttrycket), jävlat snyggaste Lejonet i det här landet. Han var melodifetivalens stora behållning och blir bara snyggare och snyggare med åren. Titta och njut!







Vilken man, det är så man blir alldelse till sig i... trasorna!
/Camilla


Ja jag vet, jag vet!

Det var längesen nu, kanske 5 dagar för att vara exakt. Men det har varit mycket nu. Det börjar dra ihop sig mot tentor nu och stressen är total! Vi eldar nog upp varandra också tror jag. Jag ska försöka tagga ner lite nu och göra mitt bästa plugg någonsin!

Annars har vi firat Jenny och Ida i fredags. Jag har en känsla av att det blev superlyckat! Kanonväder och två nöjda födelsedagsbarn. Pär (numera kallad Samebonden) blev en riktig succé hos "sörlänningarna", och han fick många imponerade blickar på sig när han berättade om alla hans renäventyr. Det får vi göra om!

Annars mest plugg alltså, jag önskar VERKLIGEN att jag hade haft nåt intressant och jävligt uppiggande att berätta, men icket! Det har inte hänt ett piss roliga grejor. Jag längtar tills det börjar hända grejor, jag har inte bara myror i brallan. Jag har myror överallt!



Myrornas bosättning
/Camilla

ingen aning vad som hände...

Det kanske har varit världens konstigaste dag idag. Jag har typ lyckats ha lyset på bilen på medans jag satt i skolan och pluggade... om vi säger så här, det ver inte speciellt genomtänkt! Nu när jag skulle hem till Piteå på eftermiddagen så var lilla Drama Queen helt utdöd. I princip som dinosaurierna, inte ett minsta tecken på liv när jag vred på nyckeln. Som tur är så har ju Jenny en kanonkille vid namn Joni som kom som en räddande ängel på sin svarta springare.

Måste dock tilläggas att jag, Jenny och Linnea puttade gocarten i nedförsbacken förbi Teknikens hus i hopp om att den skulle starta... Joni satt i och styrde, efter ett tag öppnar han dörren och ropar " Putta mer!!". Vi tittar på varandra flåsandes och inser snabbt att våra krafter håller på att ta slut. Vi håller ut ner till den andra parkeringen där vi blir tvugna att ge upp. Skulle dock ha velat ha det på film, det måste ha sett för lustigt ut. Just nu saknar jag Svea, hon skulle aldrig svika, nä inte ens om jag lämnade lamporna på!




Till slut valde gocarten, med hjälp av den svarte springaren att starta, alla var helnöjda och jag ska bjuda Joni på tårta!

Men jag hann dock med en skogspromenad imorse med Tindra, innan den lilla incidenten med bilen. Här kommer lite bilder.



Nu ska den enda mannen i mitt liv få sig en upprustning. Ses å hörs!
/Camilla


Jag är förälskad så här på vårkanten

Ja förälskelsen är total! I dessa mysiga små farbröder... ja är fruktansvärt besviken att de åkte ut!





Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – Underbart

Kolla speciellt in den sötaste farbrorn längst till höger!
/Camilla


har jag kommit rätt!?

Jag trodde på fullaste allvar när jag gick ut högstadiet att det var sista gången i mitt liv som jag skulle få uppleva den där fruktansvärt låga nivån. Jag har faktiskt under ganska länge varit förskonad från allt som heter struntprat, intriger och falskspel. Däremot kan jag villigt erkänna att det i vissa fall har kommit ikapp mig och jag är förvånad över vilken effekt det har fått. Man är ju ändå ganska vuxen nu och jag tycker att i de flesta fall går saker och ting att lösa verbalt om man ger det en chans och sätter sig ner och är ärlig. Vart har raka rör tagit vägen!? Är det en metod som har blivit ute eller? Men jag tror att bästa metoden mot intriger är att vara som en gås. Ni vet "det är som att hälla vatten på en gås, det rinner bara av". Nä, nog har man annat för sig än att ta en resa tillbaka i tiden till högstadiet.

 

Gås for life!
/Camilla


Camilla

Min kära mor påminnde mig tidigare idag om att jag har namnsdag idag. Jag tänkte då att jag skulle hylla namnet idag då. Vi har inte alltid varit sams, jag och mitt namn. Men nu börjar jag som känna mig ganska nöjd. Grattis Camilla!




Camilla (stavas också ibland Kamilla) är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder "offerprästinna"! Namnet började användas i Sverige i slutet av 1700-talet och hade en popularitetsperiod på 1860-talet och 1870-talet. Namnet hade en popularitetstopp på 1960-talet, men ligger numera runt plats 180 på listan och trenden är avtagande. Det finns 34542 kvinnor som har förnamnet Camilla. Av dessa har 25692 namnet Camilla som tilltalsnamn. Namnsdag: 7 mars sedan 2001.

Trevlig söndag mina vänner!
/Camilla


Libra

Söndagen den 7:e mars har bjudit på ännu mer friluftsliv. Jag, Tindra, Malin och Linnea har varit ute óch promenerat på isvägen på Lule älv nån timme. vi pausade och grillade lite korv vid ett av vindskydden ute på isen. Det var fantastiskt och jag känner hur batterierna som på grund av en lång, mörk och kall vinter sakta men säkert börjar återfå energi. Vi gick dessutom största delen helt tysta, i behagligt tempo och bara njöt!



Våren är på väg, här ska ni få höra dagens sanning (horoskop på facebook, dvs sanningen i egen hög person) ; 


       Libra

Your horoscope for 7/3

07. march 2010





You begin a new chapter and can sense the spring in your heart in more than one sense.
This is a time to score, or recapture the heart of someone you love.



/Camilla


utelördag

Solen verkar efter mycket lång tid ha letat sig tillbaka till oss och med tanke på att vi till största delen spenderar tid på skolan drog vi ut ett gäng på isen. Vi har promenerat på isvägen, grillat och myst.Så himla skönt väder! När det börjar gå åt rätt håll så här efter en lång vinter är det i princip som att man pluggar i mobilen i laddaren. Solen är laddaren och man känner hur pigg och glad man blir, allt blir liksom lättare. 



Om D-vitamin:

 * D-vitamin är en fettlöslig vitamin. D-vitaminbrist kan leda till rakitis hos barn och till benuppmjukning (osteomalaci) hos vuxna.

  *D-vitamin bildas i huden av UVB-strålning i solljus. Enligt SSI räcker 10 till 15 minuter i sommarsol på ansikte och armar för dagsbehovet.

  *Solbrun hud eller mörka hudtyper har svårare att bilda D vitamin.

 *På vintern kan D-vitamintillskott i föda komplettera behovet. D-vitamin finns i hög halt i bland annat mjölkprodukter, fet fisk och ägg.

Källa: Nationalencyklopedin och Statens Strålskyddsinstitut (SSI)


Vi ses i solen
/Camilla




konspirationsteorier

Alltså jag råkar veta att många människor, i alla fall i min omgivning tycker det här med konspirationsteorier och huruvida universum är oändligt eller inte är fruktansvärt irriterande att prata om. MEN vet ni då vad som händer i min lilla men ack så aktiva hjärna, jo jag tycker det är ännu roligare att ta upp det. Jag vet ju hur irriterande alla tycker det är, och det är inte alls konstigt med tanke på att min, men även era små hjärnor är för outvecklade för att överhuvudtaget begripa sådana uttryck.

universum15rq9.jpg

Så här sägs det ju, att universum är oändligt. Det betyder alltså att du kan åka ut i rymden med ditt lilla skepp och åka och åka och åka och åka...... ja åka hur himla långt som helst utan att det tar slut. Allt som vi känner till i denna världen tar ju slut, så hur är det möjligt!? Någonstans måste det ta slut, men vart, och varför tror vi att det inte finns något slut?
Kan det möjligtvis vara så att det här bara är som ett jätteakvarium, helt enkelt ett experiment. Nån vill kolla hur länge det tar innan vi har ihjäl varandra så man "kan göra det rätt" i den verkliga världen. Eller är vi kanske bara en minimalisk liten partikel på typ en apa. Kan det vara så att vår värld är en liten liten värld i världen. Vem vet, vårt så kallade universum kanske egentligen är kalufsen på en babian. Eller är det här som jag upplever bara en dröm, hur vet jag egentligen att att det här verkligen händer? Är det verkligen möjligt att vi är helt ensamma härute? Men hur det än är så vet ju ingen det rätta svaret, vilket ger oss alla möjligheter att ifrågasätta, fundera och konspirera.




När man sen ställer sina egna små vardagliga problem mot dessa frågor inser man snabbt, oj vilka petitesser. Ganska skönt faktist!
Nu är det dock fredag, nu släpper vi inte bara konspirationsteorierna utan även hämningarna!
/Camilla



en liten present från mig till dig

Nu ska alla mina trogna läsare få en liten present, min Spotify spellista. Vårda den med kärlek för det gör jag!

Vacker text

ett hett tips är Lifehouse



från mig till dig
/Camilla


styrkor och svagheter

Jag är ledsen att det tagit tid sen sist, jag har haft både besök och fullt upp och hoppas att jag är ursäktad ändå. Idag har jag varit iväg på föreläsning och jag satt där när det hade gått ungefär 35 minuter av föreläsningen och började känna mig lite halvsömnig. Det är förresten inget ovanligt utan, det är så långt man orkar vara på skaft innan jag måste hjärnpausa.

Men drömde mig i alla fall bort och började fundera på det här med relationer, Speciellt på vänskapsrelationer. Jag diskuterade länge med mig själv, men kom till slut fram till att alla egentligen är osäkra. Alla söker nog ett visst godkännande hos andra människor. Jag tror att det är väldigt få som i grunden är självsäkra. Det blir ibland så otroligt tydligt hur alla bara spyr ut bekräftelsebehov. Inte konstigt att det blir konflikter ibland då varenda kotte ständigt söker uppskattning!? Men även om man har god lust att ibland trampa över ängar med lik för att nå sitt mål måste man försöka besinna sig. Troligtvis måste man ha tillit, både till andra och sig själv. Man måste trots att man känner för att tvivla ibland tro att det finns gott i alla även om utsidan ibland kan vara hård. Det är inte för att det inte finns någon insida, det är för att insidan egentligen är väldigt väldigt svag. Jag säger bara, utnyttja situationen genom att läsa av läget och ge det sedan en regelrätt chans, vad kan hända!? Du kanske till och med blir förvånad. Jag kan vara pilotare så meddelar jag senare om resonemanget var helt ute och cyklade!





Jag tycker att "dagens föreläsningsfundering" var den bästa på länge. Nåja, nog med deep talk, positivt tänkande och full fart framåt säger då jag.

Tåka dä Råousa, hä kom en kåw dell!
/Camilla


man måste drömma sig bort

När det är sånna här hemska dagar, när vädret bara talar emot en och man vill sitta inne från det man vaknar, JA då måste man tänka positivt och drömma sig bort till varmare platser eller roligare prylar. Nu har jag i och för sig handlat lite kläder för stora delar av min garderob var trasigt :S Men nästa gång så ska jag shoppa loss lite på www.hm.se , här kommer lite inspiration:


























Alla bilder är som sagt hämtade från www.hm.se , gå in och dröm dig bort!

MissDreamy
/Camilla


humör

Jag har så hett temperament, å det är ju ibland sånna dagar då man bara eldar och eldar! Idag är en sån, kort stubin och riktigt vass i käften det är jag denna måndag. Hoppas på att jag kan genomföra måndagen utan större incidenter och utan att förarga allt för många! Det är snart tisdag, jag håller ut...Håll tummarna för mitt ilskna lag!



ondögat
/Camilla

RSS 2.0