De har ringt!

Ååhhh lycklig nu! De har ringt från SmurfitK nu! Jag får jobba i sommar..jag var orolig där ett tag....men det blir i alla fall Översjö och Christnas kontering. Jag pustar ut och går och pluggar nu.

:D

/C
                                                             

Jävla skitkassa

Precis som det står i rubriken så är det finns det ett element här i vårt fantastiska samhälle som suger! Det är något som heter ******** *kassa! Idag är det typ tredje veckan i rad som jag inte får några pengar utbetalda och de strular alltid! Jag har typ skickat in 1 miljon arbetsgivarintyg och anställningsavtal men de verkar fatta ungefär -1!!!
Ja så jag vet inte, kanske skulle det löna sig och vara mindre oroande att börja sälja sig. Det är fan bara det alternativet kvar snart....man har ju räkningar att betala!

Jag är arg jag är arg jag är arg men det skiter ju dom så klart i..så jag vet då inte vad det tjänar till heller. Less är ordet, lägg det på minnet å bli aldrig arbetslös!

Shitscared / C

En parantes bara

Förresten, appropå förra inlägget och en viss kommentar, om jag har haft långa utläggningar, snälla tala om vad de handlade om!

/Orolig C

Fyyy fan vilken dag

Jamen jag säger ju det, jag är för gammal för det här med festandet... Jag kan tala om att det blev en hel del av det goda igår och jag var i goooode fin form där vid 11-12 tiden! Men det var ju längesen sist men man behöver kanske inte gå ut hårdast av alla jämt, eller vad sägs?

I alla fall när jag vaknade imorse så känndes det jävlat som att jag hade blivit påkörd av en lastbil.  Jag har gått runt hela den här dagen och hoppas att  den ska gå mot sitt slut så jag får krypa ner i soffan under ett täcke och bara mysa :) Nu är det nära kan jag säga, bara middan blir klar nu så är jag nog i hamn för idag!
Men gårdagen är som en enda dimma och jag vet att jag har haft en massa utläggningar om allt möjligt men jag minns inte vad och varför !?? Så ifall nån där ute skulle känna sig offended....gör inte det, jag minns det ändå inte!
Men i överlag tror jag det var en skojjig kväll och det får vi ta och göra om...men om minst tre månader.
Sov nu gott allihopa, det ska jag göra...imorgon är det skola och uppladdning inför prov 1.

Kärlek!
/C

                                                            

Kommer ni ihåg? :)

Hittade förresten denna bilden i min mobil ...kommer ni ihåg?  gaaah jag saknar det!




090328

Kommer ni ihåg när man var liten då det var lördag och man var ute tidigt på morgonen, å sen när man kom hem fick man ibland sova middag en stund...jag minns det å jag minns det som jättehärligt. En sån dag har Tindra haft idag :) Vi var iväg tidigt imorse och kom hem där vid 11 tiden. Hon åt lite och sen har jag inte sett till henne sen dess och nu är klockan halv två! Jag är lite avundsjuk...

ÅÅÅÅ jag ska berätta en annan sak! Jag hade ett missat samtal igår åsså kollade jag upp det senare och det visade sig till min stora förvåning/glädje att det var SmurfitK som hade sökt mig...hoppas nu bara att  de ringer igen och att jag är back in buisness inom en framtid :)
Å idag blire inga fler inlägg! Det är fest med stort F!!

Ses i vimlet!
/C

                                           


Ibland är han bara så värd allt slit

Ibland...när det snöar och blåser och är -25 grader ute kan det kännas som att nja.. va fan håller jag på med! Men en dag som idag då han bara sköter sig och försöker och är bara så gullig och snäll så känns alla uppoffringar och allt slit bara värt det... min fina Aznavour Firfod

/C


only friday

Ja just precis, det är bara fredag. Man måste ändå på skola och räkna minst 4 kapitel, ut på den skogstokige dansken, mocka bajs, promenera låångt för att fläsket ska få en trevlig fredag as well. Ja så där ser man fredag är inte så glamourös som man gärna vill hoppas på...

I alla fall, igår var  jag å Bosse på stan, mycket trevligt för övrigt! Å hon hittade nå på buketten hon skulle köpa och jag hade medlemskort så jag tog hennes kort och skulle betala...vilket man inte får!! Så drog hon i kassan mitt medlemskort och allt var frid och fröjd, sen sa hon vad det kostade och jag skulle betala med Bosses kort...hmmm...där kom det knepiga, hon bara...har du legitimation? Å jag lovar! det känndes som att tiden stod still och att hjärtat ploppade upp i halsen och liksom pulserade under huden!...näe svarade ja efter vad ja tyckte var en evighet. Hon bara nähä men det är okej! Fatta vad gammal man har blivit när man får sånt adrenalin av att handla med nån annas kort! :O (Bosse var ju dessutom med, så jag hade ju inte snott det direkt) Går det bara utför nu...är det det här som kallas VUXEN!!???

tjingtjong plingplong
/C
                                         

                                                

Klart för lördag

Jo nu är det klart för lördag i alla fall, ljusa jeans, randig tröja, rött diadem, det billigaste systemet hade att erbjuda...explorer :S, Assar har vilodag, lite plugg och Tindra ska sova hos mormor :) Kanon vad jag har styrt idag! Undrar förresten, hur ska du ta dig hem Mahtab ? :D

Lev å må!
/C


Earth Hour

Ja jag vet att jag går ut starkt här nu i min återupptagna bloggkarriär men jag tänkte att jag kan satsa på kort och intensiv läsning istället för lååånga och tråkiga inlägg ;))

Men i varje fall.....jag funderar på det här med earth hour och om att alla ska släcka typ 20.30 på lördag i hela världen. Alltså det är ju ett kanon initiativ om du frågar mig men kommer man att släcka!? Jag hoppas ju att man har lite moral i kroppen och gör det...en timme av ens liv vad är det liksom! Jaja det återstår att se... och tål att funderas på. Heja jorden tellus!

                                                                             

Ett hett tips!

Om du nu går där ute och funderar på att bli arbetslös så ska jag dela med mig av ett hett insidertips! Bli inte arbetslös! Det suger jäklat hamsterballe och inte nog med det...man får inga pengar och man får skicka in papper till a-kassan varenda vecka i minst ett halvår! Tro mig, inget att rekomendera!

Annars hoppas jag på att få dejta Bosse på stan idag och kanske hitta en billig top att ha på mig till mina ljusa jeans på lördag, det blir jäkligt skoj och med tanke på att det var så längesen så har det potential att bli en kanonfest! Önskar bara att mannen hade kommit ihåg sin syster :/ Jepp jopp

Ses!
/C

Matte C!!

Förresten! om det finns nån där ute i mattekrokarna i pite som vill hjälpa i lite logaritmräkning så säg till! Till!

/C

Welcome!

Alltså... jag har ju pysslat med det här bloggandet förr, men lagt ned det för gooode längesen. Men tänkte nu att man kan ta upp det igen för att vädra lite tankar och hålla kontakten med alla nya å gamla vänner :) Här ska jag klaga, jubla, sega, sjunga och bara allmänt vara jag :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0