mammadagen

Jag vill bara säga Grattis till min mamma på morsdag. Jag vet att mammor är jobbiga ibland, men min ställer alltid upp som en klippa i stormen att luta sig mot! Så tack för det! Å ja jag har kommit ihåg att ge min mamma en riktig morsdagsbukett och ett kort.


Grattis alla mammor där ute!
/C

det är så jäkla varmt och skönt ute

Ja det är sommar nu, i alla fall idag! Jag har varit ute hela dan och min kropp är bränd som en jag vet inte vad...men jag har sagt det tidigare och jag blir brun sen, det hör till att vara röd först om man heter C!



Tindra har badat för första gången idag. Det gick bra men hon tyckte det var lite läskigt från början...men till slut så simmade hon till och med ut en sväng, jag var så stolt i mammahjärtat! Det var nog sannerligen inte sista gången som hon badar heller så detta bådar gott inför sommaren :)

Assar vilar idag och det är jag i ärlighetens namn tacksam för! Det var nog jobbigt för oss båda igår så vi lyckades pricka in rätt dag att ta semester på. Men imorgon är det tillbaka till allvaret igen och bara 7 dagar tills jag börjar jobba, härligt!!!!

Duschen nu då, I am dirty ;)

/C

Förresten dressyryttar träff i juni på en vardagskväll...datum kommer inom kort! tjohej!

sakna sakna och stan

Jo jag tjatar, men jag har inte saknat min kille så här mycket på jättelänge...låt mig bara göra det. Plus att jag har high dimensional PMS!!!Igen...fy fan alltså.

Det blev stan med syster idag och jag hann med några få inköp :) '

Det blev detta samt en massa örhängen också de från Gina Tricot. Ingen storshopping, men vad plånkan tålde i alla fall!
Nu ska jag ta min onda mage och bädda ner mig. 

Kram på er alla
/C

tidig morgon

Jo jag pratade med Anders igår kväll och de skulle ju köra bil till Borås och han bara , "jag ringer då vi är i Piteå så kommer vi och dricker kaffe" och jag tänkte att det säger han bara och att han inte kommer att göra det. Men kl 07.00 så ringde han, nu är vi snart i Pite, sätt på kaffet! Så vad gör man inte för att få träffa sin kille :) Han och Robert kom och drack en kaffeläcka innan de åkte vidare.



Nu ska jag väl göra mig redo för stan med min älskade lillasyster, sen vet jag då inte vad som händer! Eller jag ska rida och så men inget annat är inplanerat :D

kram på er alla krambjörnar
/C

hemma ensam i min soffa

Jo det är sant, jag är hemkommen från Umeå och det gickj ju bra. Har hunnit rida på min häst också och han var kalasfin IGEN!! typ 5:e dagen i rad! Lyckos mig :D

Jag är som sagt hemma ensam i min soffa nu, Tindra sover på golvet och jag känner mig lika ensam som jag är. JAg saknar Anders JÄTTEMASSOR, mkt mer än vad jag saknat honom på länge. Å till det hör att jag inte får träffa honom på minst en vecka till! Han åker till Borås och jobbar imorgonbitti och kommer inte hem förrän på torsdag!!!!! Hur ska det gå!!!!???? Sakna! Då har det gått två veckor nästan.....

Jaja slut på självömkanstimmen nu..BB soffa sova

Puss på er
/C

On the road to Umeå

Japp nu ska jag bara styra upp sovfrillan och sen bär det av att hämta Queijosa i Umeå. Önska mig lycka till, det blir 6 timmar i bil á 80 km/timme.

Larrechaffis
/C

det svänger fort i rock ´n roll världen

För nu mina vänner har jag varit och solat ikväll samt promenerat en timme med min hund i stan. Hon behöver tränas i koppel och bland folk. Till slut var hon riktigt duktig och man får tacka gudarna för att man har två VÄRLDSFINA DJUR!!! :D
Jävlatt peppen jag fick nu, HÄRLIGT ATT LEVA, speciellt när solen skiner och det inte blåser.

Min Tindro på bron med de nypplanterade blommorna :D


Min fina fina utsikt!



Me tärd och nysolad...men LYCKLIG!!!

Å ja, jag vet fortfarande att kvallan är sämst.com men det kan bero på att det har regnat mer än lite på mobilen,, please have overseeing ;)

Dusch, soffa, ume imorrn

/C


jävla kilon!

Jag älskar mat! Så nu var det sagt, och med det kommer även bördan av allt fläsk som ska hyra in sig på min kropp. Men vad gör man då om man har en massa kilon över och man känner sig inte alls attraktiv och mest bara som en stor klump med fett.
Jo man sätter igång med en diet i början av januari , GI-noll närmare bestämt, och man är bestämd och det går bra de första två månaderna.
Man går ner dryga 15 cm runt midjan och livet leker. Men så blir man lite självsäker och tycker att Äsch!  inte gör det nåt om jag syndar hit eller dit. MEN DET GÖR JU DET! Vikten stannar av men man håller det så pass flytande att man inte går ner nåt mer. Men inte heller upp....

Där är jag idag och nu vet jag inte hur jag ska bära mig åt för att fortsätta framåt och inte få tillbaka de centimetrarna jag har tappat. JAg måste klara mig från att synda med kolhydrater, det är det som är problemet, det är jag helt övertygad om.


Å nånting som jag stör mig på, när folk säger..men inte behöver du gå ned i vikt, du är så fin som du är! Men jag vill! Jag vill kunna vara smal, smidig och snabb..kanske inte alltid för "snyggheten" utan mer för smidigheten! Stötta och peppea mig istället för att säga att jag inte behöver det.....

Men nu vet jag inte, jag måste försöka hårdare och jag måste tänka på vad jag äter och verkligen försöka få riktig fart på fläsket.

Dagens utläggning HAHAHA! Det blev inget Umeå idag förresten, kanske imorgon. Ingen som vill följa!?? roadtripp &horsehunting ;)

Kilot
/C

hemåt

har sysslat med lite pappervändning idag och ska hem nu och låta carola hoppa min häst ikväll. vet inte om jag måste bryta greys traditionen för Carola skulle komma först kl 19.... men jag får se, jag kanske hinner ändra mig. imorrn bär det av till ume, det blir spännande och se vad resultatet av det blir... :)

jaja synes

/C

Kom hem nuuuu

Nu vill jag att Elin ska komma hem, vi ska göra stan som aldrig förr! Pite you better watch out.

/C

tiden bara rinner iväg...

Det ska jag säga att ja började fundera och insåg att det bara är 12 dagar kvar tills jag börjar jobba! Härligt, det ska bli så skönt att vara behövd igen :D



Samtidigt har jag mycket att se fram emot nu, vindarna vänder sakta men säkert nu och det får man ju helt enkelt tacka gudarna för... jag menar nyss satt jag här i min lägga, inte klar med matten och inget sommarjobb en massa räkningar och inga pengar! det vänder...det gör det alltid men måste bara ha lite tålamod.

Så jag hoppas kunna lägga undan pengar nu under sommaren så att jag dels har så jag kan åka till bryssel och så jag har en liten buffert tills jag börjar plugga. 
 


Jag har inte hunnit med särskilt mycket idag, eller jag ska kanske säga att jag inte har velat hinna med mycket idag. så skönt att bara ta det lugnt, detta blir ju min "semester" så jag försöker att njuta  så mycket som det går. Ska i alla fall ut och skritta på min för övrigt väldigt fina häst idag. Hoppas att jag säger detsamma när jag kommer tillbaka :) Men allvarligtigår var han kalasfin och huvan gjorde verkligen susen! Ska försöka hitta en egen (jag har lånat Carolas)  Vet ni av nån snygg så säg HEJ!



Jahapp det var det, nu blir det tacos och ridning, men inte samtidigt. Om ni som bor nära är lediga och vill umgås med en "ledig tjej" så tveka inte så styr vi.

Puss och kramar mina sommriga vänner

/C

vet ni, jag har ingen inspiration

Hej! Aaahhh jag har fhaft dåligt samvete. Jag har inte  skrivit på länge nu och jag känner verkligen att inspirationen sinar.  Men nu är jag här och jag kan säga så mycket som att jag har ÄNTLIGEN planterar de där uteplantorna som jag har tjatat om att jag ska plantera. Det blev riktigt bra och å fint på bron dessutom...det ser ju ut som om nån bor här!

Har varit grymt omotiverad hela helgen, trots att A har varit här och humöret har varit på botten. Jag har ingen aning varför, men kanske är det så att en massa spänningar efter oron av att klara matten släppte och jag behövde en vila upp mig helg. Men jag har trots det kassa humöret hunnit med att:

*Klättra upp för ett berg fredag
*VAra hundvakt hela helgen(eller typ hela helgen)
*Rida ut på en helt jävla galen ridtur a´2 timmar
*Bada på äventyrsbadet
*Grilla godgodgod mat i kvällssolen
*Spela kubb och vinna 1 men egentligen 2 gånger ;)
* Se en ganska kass film ( Allt flyter)
* Bygga sommarhage
*Hämta hö
*Se 4 avsnitt av Heroes

Thats it! Kvällen bjuder på träning hos Linda och jag har slutat ha förutfattade meningar om 6 åriga killar så vi får se hur det går helt enkelt:) Ska förresten prova att ha huva på honom och se om han tycker det blir skönare att stänga ute alla ljud. Men han är så fin min kille.

skulle det nu visa sig att ni har lite inspiration till övers så beema över den till mig please!

rätt å slätt hejdå
/C


ny mobil?

På tal  om att kvallan suger, så börjar jag fundera på en ny mobil...min börjar vara lite härjad och dessutom regnade det på den förra veckan! :S Den blir med andra ord inte bättre! Jag har några som jag funderar på,

sony-ericsson-c903-cyber-shot-5mpix-slider
Sony Ericsson C903

eller kanske en Sony Ericsson W995, för denna DYRA vill jag verkligen ha! :(

2 15 09 se w995 walkman 530x308 Sony Ericsson W995 Walkman

Ajja fundera är väl grejen!

Nu soffa å Anders

/C

så fint det blev :)

Nu har jag stökat klart, och jag är helt klart nöjd med min nya våriga lägga!



fina blomma



motljus!! aja ni ser väl kanske lite.... kvallan suger, jag vet.

/C

deep stuff

Jag undrar, hur vet man egentligen om man har valt rätt aktiviteter här i detta liv? Kan man ändra sig om man tror att man har valt fel? En fråga i ren allmänhet bara...

Uckie uckie
/C


en alldeles för lång dag

Ja i alla fal för att jag skulle orka blogga :S Jag är ledsen mina vänner! Men det bar iväg vid typ 8 och innan det hade jag hunnit med att fodra och slänga ut hästarna samt att mocka och göra allt till Assar :) Sen iväg till Ikea med stopp i Kalix för att lämna av Tindra och Lars hos Anders. Sen IKEA! Jag shoppade det gjorde jag, men jag försökte att behärska mig,
men det blev i alla fall

En rullvagn till toan som man kan ha grejor på.
Gardiner
Kuddar till soffan
2 växter
Väggdekoration vilken jag är jättenöjd med! Den ser ut så här(lånade bilden av Ikea):


Jag satte upp dem igår när jag kom hem, och det blev jättefint! Började stöka på när jag kom hem där vid 10 och höll på till 1!! Hahaha tur att man inte har nåt jobb att gå till för tillfället :S  men måste bara tillägga att jag missbedömde gardinerna väldigt mycket och det blev inte alls så som jag ville ha det.... Så de gamla åker upp igen, som jag slet och la upp dem å allt! Men en annan gång kanske det passar sig bättre...tur att de bara kostade 79 kr! Kuddarna och blommorna blev också bra! Lite vår i mitt hem är det nog allt nu.


Efter det blev det flådmat och degande hos Anders i solen tills vi åkte hem vid 8 halv 9...Rolig dag!

Jag tillät mig att ha sovmorron imorse i alla och nu sitter jag hos mamma och ska ge hästarna lunch om 4 minuter prick! det blir ridning till radio ute på plan här idag! Det är sommar så det skriker om det :D Me like

Syns /dance

/C




man vill ju inte vara sämre än nån annan

Så nu har jag ändrat text på min header på bloggen. Det är visst på mode att det ska vara nåt citerat och meningsfullt...så jag valde Nalle Puh! Å det är jag stolt över. Kommer nog upp alldeles snart, syrran fixar biffen!

Puh out
/C

dagen efter det att jag vann en miljon

Ja dagen har bara kännts toppen! Ingen mer börda på mina jävligt brända axlar! jag bara njuter av min fina prestation. Dessutom har jag å mammsen fått lite kvalitetstid tillsammans (som att vi inte träffas nog ;)  ) genom att göra lite ärenden och bland annat så har jag köpt lite plantor som jag ska plantera på min lilla bro. Det blir ju så mysigt och hemtrevligt med lite blommor. Så huslig som jag är -NOT! men  vafan jag bjuder på det här! det blev i alla fall tagetes och en hängampel.





Min häst var för övrigt kanonfin idag och om nån hade kommit och bjudit 5 miljoner hade jag inte sållt honom! Inte idag, men imorgon kanske...det vet man fasen aldrig. Men så fin i handen, och fin för skänklarna, jamen en sån där hitta knapparna i alla fall temorärt dag var det idag:)

Sen har jag hunnit med sadelutprovning också å jag har som varit säker på att min häst är sned för att han puttar mig ut till vänster i sadeln. Men nu fick jag det svart på vitt, det är jag som är sned! Hon ritade till och med i sadeln där jag hade suttit snett och då kunde jag inte längre neka, det var bara att surrendra.... Jag måste alltså med andra ord försöka ta min sneda kropp till en kiropraktor eller naprapat eller vad de nu heter. Jag menar jag vill ju inte att Assar ska "ärva" mitt snederi... Så om ni vet av nån riktigt bra "sån där" som man vågar överlämna sin arma kropp till så säg gärna till!
Men det kankse förklarar en hel del ändå, jag har ju iofs klagat över mina höfter nu ett tag att det knärtar och gör ont. Måste kolla helt enkel! Men kroppen den är en underlig mojäng minsann.



Å nu ska jag städa, så det är fint och snyggt här imorrn då jag ska på Ikea...det är så jävla trist å komma hem när det ser ut som atombomben Arne har landat i min lägenhet. Tråkigt men sant!

Cleaner/Husmor
/C

I did it!

Yepp det är sant, klarade siata provet och därmed hela kursen! Jag är nöjd som få å tillåter mig själv att kalla mej för en riktigt duktig Camilla! :) Detta ska firas med Ikea på torsdag!

Kram på er
/C


nå bordi pite

God morgon! Ja jag har haft sovmorron tills nu, man måste ju vara utvilad då man ska skriva det viktigaste provet i hela sitt liv. Kan hända  att jag överdimensionerar lite, eller ganska mycket men man ska ta livet på allvar seru vettu!

Det var i alla fall träning igår och Assar var som en pinne i röven def örsta 15 minuterna och resten av passet var han kalasfin! Strange hur det kan sväng så fort, men jag tror han har ju vilat och tagit det lugnt i helgen och då kommer tomtarna tillbaka till loftet. :)

I alla fall så har jag inte skrivit nå om helgen ännu...känner mig lite kass för det. Har i alla fall haft manligt sällskap i skepnaden av min Kalixkille.  Å vi har grillat och mest varit ute. en sån där riktigt avslappnad,jag gör vad jag vill när jag vill det typ utav helg. As skönt!

mr griller
Goo mat
två slitna efter att ha proppat kroppen med mat
de pussas! :O
grymma grimaser hahaha
Å en jävligt snygg till!


Förresten har jag ju glömt nämna att de har ringt från jobbet (kappa) och sagt att jag får börja den 8 juni och jobba till preliminärt den 14 augusti :D sååå skönt å börja jobba. Jag har sån jobbabstinens att jag kommer att vara den bästa jag någonsin har varit! höhöhö...Sen så hoppas jag att jag hinner åka till bryssel en vecka innan skolan börjar ( om jag kommer in dvs :O  )Hörde förresten att jag skulle få ha Håkan Björkman om jag började på internationell ekonomi, bra juh, go håkan, go håkan!

Nämen plugg å skola nu då!
 Puss å en liten kram
/C

2 dar sen sist

Jag vet det var längesen nu, men hinner inte! Lovar att jag ska komma med en uppdatering snart. Prov imorgon, sen eventuellt FRIHET!!!! By the way, jag är bränd efter gårdagen, riktigt bränd! kundet yp inte sova inatt, kunde knappt ligga! Ajajajaj....men brun det blir jag när kräftfärgen har lagt sig ;)

Update soooon, jag lovar
/C


Teambuilding

det är fredag idag för den som har missat det och jag är fårordig idag och jag har diskuterat det med mig själv och jag är överens.
Jag försov mig imorse...igen!!! Sämsta jag, men det måste bero på att allt har tagit fart nu igen efter en vinter i ide, å jag klagar inte. Jag tar hellre att jag är trött och sliten än att jag inte har något att sysselsätta mig med.

Nu är det nedräkning till prov nr. 3 lördag söndag måndag TISDAG! Jag börjar vara lite nervig nu, och jag måste plugga i helgen! :O Tur att min duktiga ingenjörskille kommer, annars hade det barkat.

Sen tror jag att jag har kommit på den absolut bästa idén för vår dressyrryttardejt, en 7 kamp med en massa JÄTTEROLIGA LEKAR! ååh jag vill, så skoj. Det blir perfekt teambuilding och inte så dyrt! Hoppas nu bara att det finns en helg inom en inte allt för lång fråmtid som passar alla. Det blir kanoners.

Jahapp om man skulle ta och styra upp sin svinstia till lägenhet innan Anders kommer då ;) haha jag är som jag alltid varit!

Jag röstar på bad på havsbadet imorgon, någon annan som är på!?



Ha en helt underbart fantastisk dag!

Fantastisk
/C

kolla vad söt jag är ...ge mig G! :O

Skolan idag..kände mig inte alls på topp och hann kanske räkna 3 tal. Kan också berott på att jag var ganska sen!!hmm....jag hade för det första svårt att gå å lägga mig igår kväll, sen hade jag svårt att kliva upp då klockan ringde och sen hade jag svårt att göra morgonfodringen rationellt! Men jag fäller inga tårar för det. Så jag tittade på min lärare idag medans han instruerade så här och tänkte, om jag ser söt å snäll ut kanske jag får G :D



Så vi får väl se nästa vecka om looken gav resultat ;)

Ååååå en annan sak! Jag är så lycklig, min nyckel hem funkar as apa bra. Jag kan låsa upp och låsa på typ 1 sek. tidigare har det tagit minst 10 minuter.

Dessutom ska jag fanimej fundera riktigt ordentligt på att åka till bryssel. Det vore ascoolt och det behöver inte alls bli så dyrt heller :) Jag ska kolla upp det å komma med en breafing!
Här är i alla fall min älskade älskade nyckel:)



Modern va!

Aja nu ska en annan till stallet för senare träning på Näsvik!

Ms Muscle
/C

ännu en dag till ända

Å det blev prommis å det blev med Ida å sen blev det Greys med Ida, Annelie, Bosse och Lars....Programmet var för övrigt himmelens extra bra idag!
Jag är sååå trött i benen å huvvet men så har jag ju lagt till med ännu en last i mitt liv :O Det kallas Big brother, och jag vet att det är töntigt men vafan jag är ju töntig, deal with it! Det går numera på repris på TV400 klockan typ 11 på vardagskvällarna. LORD vad jag  fastnar i det och sover alldeles för lite.
Så jag borde sova....men ska nog peaka lite på BB, bara liiite.

Har förresten bildokumenterat denna dag i mitt liv, men glömde skolan, med strunt i det. Här är drösen med eventuellt ointressanta bilder....

Mitt bloggar place :)

Gästallet som är på G

Min kompis sladd Ove :D

Nysladdat

Jag å min fina Kyra K jacka :D jäjj

Pärlan har tinat fram :)

My Az ;)

Greys med en massa tjejer och Lars :)

Må å lev nu alla mina bloggvänner! Nu ska jag sova sött och vakna blött! See ya tOmOrRoW...

Kompis
/C





sol inne...å sol ute

Ja men vilen härlig dag det blev idag, trots att det är molnigt ute. Jag känner mig på topp och jag har varit duktig idag. Räknat mcket och fort och som en bonus..fattat allt jag har räknat! Aaahhh det är så nära nu...men konstigt hur man vänjer sig med saker. Jag trodde som att tiden på skolan skulle gå sakta och nu har den bara flugit förbi och så är den nästan slut! Snopet.

Nu ska jag kratta och sladda banan här hemma så den går att börja rida på. Jag tänker mig bara att få sitta här hemma i kvällssolen med lite musik på å trimma. Det är livet det! :D
Kanske kvinnorna vill dra en prommis ikväll och lite Greys...och om inte får jag väl göra det själv i guess.

Ska styra dressyryttardejt nu!
Snusk
/C

nytt rekord igen!

Förra rekordet är slaget! Det tackar vi för! Dessutom tackar vi Sosso för den fina nomineringen :) 

Spread the word people
/C

hemma at last

Borde egentligen gå å sova. Men skriver några bajsiga rader innan. Borde städa också! Men imorrn kanske och det bli kanske till och med att styra upp det där fotomontaget.

Men just nu hejar jag på Malena, fast jag inte tror att hon kommer att ta sig vidare så är man ju svensk nånstans ändå.. jag håller tummarna! Kl 23.00 ska det vara avgjort...spänning!

En bild på Tindro från i helgen, med en glimt av sitt nya halsband :)



Synes imorrn
XOXO
/C


ny dörr...eller nytt handtag

Ja jag har redan fått ett nytt handtag plus lås på min dörr! Tack vare min bästaste hyresvärd :) Nu kan ingen komma in och sno nåt när jag sover ( man kunde det igår, just for the record)  och jag kan sova helt ostörd med dörren låst! Jäjj! ingen ironi eller bitterhet här inte....

Jag kom dessutom just hem från skolan och jag har börjat repetera sista kapitlet...planerad provdag, MÅNDAG den 19:E!!! fatta nära mållinjen nu. heja cami heja cami

Måste dra till stallet el pronto, men jag återkommer, var så lugna.
XOXO
/C



Ironi jävla dörrjävel!

Tror ni att när man kommer hem efter en fullspäckad dag med skola, jobb och träning klockan 22.30 är sugen på att varautelåst från sitt eget hem. Nä men det var ja precis. Sääämst och inte ens Tommy eller Anders H höll på att få upp dörren. Det var till och med tal om att ta fram svetsen bara för att jag skulle komma mig in :S

Så jag tycker faktiuskt att jag har rätt att säga; jäva dörrjävel döÖ!

Nog med adrenalin för en kväll nu...godnatt!
/C

på jobbe

Sitter och ska precis börja med ett företag, har hunnit med skolan en stund och varit på Lernia...Mitt liv i ett nötskal. I eftermiddag blire träning med Assar å jag läängtar! Vi har ju som kommit igång på riktigt nu, så det är bara att hårdtrimma!

Jag ska komma med nåt mer vettigt senare... :S
P out
/C

back from the hood

ja precis, the hood ska alltså representera Kalix. Det har varit en riktigt bra helg, med blandade aktiviteter såsom shoppat ett nytt halsband plus koppel till baby Tindra...sen en cool fotomontagegrej på ikea. Ska in med bilder på stora tjocka familjen som ska hänga ner från taket. Tror det blir riktigt bra.
Sen har vi promenerat typ lååångt och varit allmänt hurtiga...bland annat upp för ett "berg" SAMT bestämmt oss (för mig blir det igen eftersom jag egentligen reda slutat men syndat lite ;) för att sluta med socker....och om vi inte gör då så blir det riktigt inte bra alls straff, föreställ er bara!

Imorrn är det back to buisness igen.  Skola plus att jag ska styra upp dressyrryttarnas dejt också! HAr dragit på det för det har varit en massa annat skit, men nu jävlar. Funderar bara på vad man ska hitta på!? Ingen som har nåra förslag på  vad ett gäng derssyrryttarbrudar kan göra tillsammans?

Ska förresten på 1 års kalas på tisdag tror jag. Mimsan som jag och Tindra känner har fyllt år, så vi ska dit! Tindra har sagt att hon har köpt en present så det blir spännande och se vad hon har hittat på ! :D

Nämen sängen nu...bilder imorrn då kanske!?

Hugs and kisses
/C



nu bär det av

För alla intresserade, typ Sofie..jag åker på 15 minuter. Hämtar dig vid 7. Idla...när får man komma på födelsekalas??? Tindra undrar också?

XOXO
/C

är jag sämst eller vad!?

Jag är sämst!  Jag har glömt plånboken på Max i Haparanda. Måste alltså dit och hämta den innan jag åker hem till Piteå imorrn. Kasst!

Nu regnig prommis med Tindra...igen!

Seeemst
/C

är det så här det är att vara mamma

Åkte ju iväg igår, till Kalix alltså. Jag satte mig i bilen och skulle åka men skulle bara in på affärn innan jag åkte, men låste aldrig bilen. Men det var väl inget mer om det å jag började köra. Men jag såg aldrig Tindra där bak och efter ett tag så började jag bli paranoid! För det stog en skum bil bredvid min när jag var in på affärn.
I alla fall så måste hon ha legat ner typ hela vägen, men jag var typ helt galen efter ett tag och funderade starkt på att stanna och kolla om hon var kvar. Men då kom jag på den smarta idén..jag kör i ett gupp!!! SÅ det gjorde jag och då vips såga jag hennes lilla ludna huvud sticka upp :) Nöjd men ack så paranoid jag.

En annan rolig nyhet för alla som är intresserade, hon hoppar in i bilen sjääälv! ÄNTLIGEN!!!

Kommer bilder imorrn tror jag från helgen menar jag... mat.nu sen IKEA :D

Kramen
/C




svett å broder

Jag kom precis hem! Har hunnit med det sedvanliga besöket på skolan och har tömkört Assar som för övrigt var den lugnaste och finaste hästen i världshistorien :)

Sitter här i bara bh och trosor och försöker torka (gud vad det där lät porrigt...det var inte alls så det var tänkt) efter en väldigt varm stallvistelse. Det kan ju i och för sig bero på att jag hade SUPERUNDERSTÄLL och ett par byxor på mig !?? Ja tyckte som det var kallt, men när jag klär på mig så kommer solen som ett brev på posten. Om jag kanske går i skoteroverall i sommar så alla andra får bli bruna.

MIn vänliga lilla bror kom hit och frågade om han fick låna lite plast acessoarer för han ska visst på nån glammig 80-tals fest. Hehe kul i alla fall, för han tog typ 2 gråa, ett rosa och två silver plasthalsband...härligt till en grön rutig skjorta instoppad i ett par taaajta utsvängda jeans! :O
Som pricken över i så har han tillverkat ett par egna platåskor av frigolit! HAhahaha, han är originell i alla fall min älskade bror. Förretsten så har han fått en lägenhet nu och flyttar typ början av juni! Congrats bro!




Nu är jag torr!
Synes i K
/C


Jag och min kompis Tindra...

...ligger och latar oss på soffan, respektive golvet och jag funderar starkt på att gå å sova. Jag ska drömma om min kille i Kalix! Han som jag får träffa imorgon, det har varit en låång vecka. Jag ska lära mig att uppskatta honom mera! MIn hund me! Hon är bara bäst, snäll och bäst.




Har tränat med Az idag, jag fick ett extra pass på näsvik och det var ju ett ypperligt tillfälle att träna. Han var duktig, och trots vilodag igår så var han fin. Det går framåt, det ska nämnas att det är babysteg men det är dock framåt! Den blir fin den där när den är klar ;)


Insåg idag när jag var på skolan att det bara är typ 6 sidor kvar tills jag får börja repetera sista kapitlet inför SISTA provet. Det är så nära att man kan ata på det nu. Jäjj thats todays shit. Se imorrn

Jäsp
/C

min steela kropp

Jag är så stel och styv och har ont överallt, åsså blir jag jävlat paranoid och tror att jag har höftledsfel och körtelfeber och fan å hans moster. Förmodligen har jag inget utav det...bara lite korta muskler. Det skulle bara ha bilddokumenterats när vi gjorde mycket graciösa stretchövningar på idas golv igår kväll! Hade kunnat bli najsiga vinklar ;) Men tänkte försöka råda bot på detta med en skogspromenad på ett berg! Herlich!

Här kommer i alla fall dagens registreringsskylt:

MLF ***

Haha så himla rolig! det var dessutom en äldre dam som körde den lilla bilen. Humor om jag får såga det själv :D

Träning.com ikväll igen :D Nu lunchen
/C

muskel, känslo och psykminne!

Kom över en gammal skiva i bilen och jag fattade först inte vilken det var. Men så lyssande jag å insåg att det var en skiva som jag haft många känslosvall över. Då kom jag och tänka på hur mycket känsla man lägger in i speciella låtar. Denna låt representerade en "epok " av mitt liv men i nästa kanske det är "Svenne banan" eller nåt annat löjligt, vem vet .

För mig är det i alla fall alldeles för färskt för att kunna skratta över låten och håna den, trots att den i mångas ögon kan betraktas som en riktig skitlåt. Just då träffade den så rakt in i hjärtat och nu när jag lyssnar på den igen så känner jag den där exakta känslan. Konstigt hur det där funkar! Här kommer den i alla fall, å jag ber er lyssna på texten det är den som betyder nåt:


Känslan
/C

Våran Elin kommer hem

Nu är det inte långt kvar tills våran Elin kommer hem! Jag läängtar. Det har varit två långa terminer utan henne men nu kommer hon hem en hel sommar :D Jippiii! Ganska prick en månad sen är hon hemma i Hortlax där hon hör hemma :D



Lovely!
/C

jävlat regn!

Pallrade mig till skolan imorse och var ganska taggad och tänkte att idag ska jag jävlat spurta...vad händer? Jo han är sjuk :S min lärare alltså...så det blev inte mycket vettigt gjort. Jaja imorrn då jäklar ! :O

Så kom jag precis hem från stan, har hunnit med att fika och catcha upp med Thomas om läget och bara snackat skit. Hä va najs!

Dock skulle jag handla mat åt mamma på vägen hem så jag körde genom driven och ja ställde mig där och skulle beställa. jag började prata och hon i hålet bara: Jag hör inte vad du säger!? Och jag sa om det och sa om det, till slut så insåg jag att här sitter jag mitt på parkeringen och skriker: ETT BACONMÅL MED COLA!!!!!! och då först fick jag köra fram för hon hörde fortfarande inte.
Inte är jag så pryd eller blyg men just sånt där så skäms jag som en gris för!! Det var ungefär, vilken färg är brandilen!?


Det blir väl att ladda för en prommis

ett slags rekord

Jag kollade in min statistik just, och jag måste bara säga att trots att det inte alltid kommer in så här jätteintressanta inlägg så har jag idag slagit mitt personliga rekord. Eller egentligen har "mina trogna läsare" slagit ett rekord.

Idag har jag nämligen haft 24 unika läsare samt 45 träffar på sidan!! Bra gjort!

Många kommer dock in lite diskret och kollar runt utan att säga nåt, det är helt okej, men känner ni att ni vill krypa ur era skal så är ni hjärtligt välkomna.

Sängen.nu
Hörs imorgon.com
/C


det funkade visst inte så bra :S

Men det skulle i alla fall kosta 2041:- tur och retur med byte i stockholm. Det var väl inte värst...nu ska jag kolla vad tåget kostar ;)

See ya!
/C

Falsterbo

Kolla in vad det kostar att åka till Falsterbo den 15-19 juli (med ungdomsbiljett):


https://bookings.flysas.com/sassweden/AirSearchActionResult.do?followAction=AirSearchAction&time=1241525277689


Då åker vi då!
/C

klockan är 10.30 och jag har ännu inte bestämt vilket humör jag ska vara på...

Är egentligen precis på väg in i duschen för att få mig den där ack så viktiga avsköljningen, ska iväg och jobba sen. Kan va skönt och komma hemifrån för jag var hemma hela dan igår (förutom träningen på kvällen) och har ingen skola förrän imorgon. Träningen gick för övrigt riktigt bra och min stjärna var på plus igår! Im back, oh yeah ;) Men ibland när det känns mindre bra och han inte är nån stjärna den där så saknar man dessa gamla tider, förresten ganska prick ett år sedan nu:


Gulblått till Pite och Gunfire!



Jag behöver pepp! Jag måste klara kursen jag bara måste, det är såå lite kvar och brinner i knutarna det gör det . Trodde kanske inte ens att jag skulle ta mig så här långt :S Jag är ju inte speciellt smart så jag ger mig själv en eloge! Good job C!

Nu till något mycket mer allvarligt, jag har varit aningens slappden senaste tiden med min diet och har nu åter bestämmt mig för att ta ett krafttag för att bli av med resten av allt annat överflödigt. Om inte bara för att göra ett experiment och se hur jag ser ut utan all vaddering. Om jag inte blir nöjd är det väl bara att stoppa tillbaka vadderingen antar jag! Å allvarligt talat så är det ju SOCKRET som är största boven i dramat. Brödet och pastan det klarar jag mig kanon utan, men godis...å nu i dessa tider glass :S Men i vilket fall som helst, nu är det slut på det! GI for life  från och med nu. Sen ska här tränas magmuskler och promeneras tills hä jär båra bejna kwar opa kroppen. Min mage vid starten av beach 2009 (tur att badsäsongen är sen i Piteå :O ):



Jag kanske kryddade lite men lite starkare och lite lättare är målet!

10.50 beslutade jag mig för att det blev gott humör idag!
XOXO
/C




det är svårt att va vuxen

varför är det så många saker som man måste ta ansvar för när man blir vuxen? Det enda jag skulle vilja ansvara för är det som kommer ut där bak, det känns i alla fall så ibland. Jag behöver ett omen, ett omen från ovan!


vet ni vad vi borde göra; Jag vet att jag tjatade om det förra året också men jag vill verkligen åka på Falsterbo! Är det ingen som vill hänka! Hästtjejer kom igen nu! Vi åker ett gäng, tänk häst party sommar och hästgrejor! :D sjuuukt roligt!





Kolla in hemsidan:

http://falsterbohorseshow.se/se/valkommen/hem/


Väl matchad
/C

nytt hår...

Jag klev upp imorse och kollade mig i spegeln och insåg, FAN jag måste färga håret. Liknelsen med en råtta börjar vara slående och fast jag vet att modet just nu är naturligt så går det inte. Fattar inte att jag inte lagt märke till det tidigare :S
Det blir nästa projekt, fast jag måste panta flaskor först så jag kan köpa färgen! HAHAHA ( skojjade lite, typ 50% sanning i det påståendet)

i alla fall fick jag en kort men ack så värdefull pratstund med min bror imorse, han är ju me och ordnar kärlekslandet på pdol i sommar! Åååh jag längtar, tänk bara att få släppa alla hämningar för sommarparty och ytan med vänner!

Soool och rutan på Svea nere
/C

thanx mami!

Min kärste älskade moder, mamma undrade då så där lite snabbt om jag var sugen på att följa med på Globen Horse Show i december...vad tror ni jag svarade!? JAAAA så klart! Så då blir det hästhäst häst och shopshopshop så där mitt i tråkiga vintern :D Me like a lot.



Happy!
/C

söndag är en röd dag

Jag sitter och väntar på att min kille lagar frukost(stekt bacon, yoghurt och banan å lite kaffe) Jag har inte skrivit nåt om helgen ännu juh!

Torsdag blev det grill med Ida och sjuklars som utlovat och en tripp till PRK för att kolla på showen, och kidsen på käpphästar var helt fantastiska! Sen åkte vi hem till El Ido och kollade på en film och deeegade! Dock skönt efter en vecka av Matte Blä.

Fredag, fest hos MAlin i Älvsbyn och man kan sammanfatta det så här:

Solvarmt
Ballerina
Välmarinerad fläskfilé
Drinkblandning
FILMER
FOTON
Torkat renkött
Fyllon
Skoj
Under bältet
Men Lars är ju ingen gris!?
Varmkorv
Oootroliga dancemoves ;)

Typ det!
Nu ska jag njuta  av mina sista minuter med en kille från Kalix ;)
See ya
/C


fest igår...

...huvudet värker, men kroppen är fan så mycket värre! Undrar vad jag har sysslat med för akrobatiska övningar när det känns som att jag blivit överkörd av en lastbil...med släp!!

Det var kanon, det  var det  ; Man ska inte blanda så mycket det kan jag i alla fall säga att jag lärt mig OCH att torkat renkött är rått!!

Drunk A Biatch
/C

Sorry!

Ni får ha överseende med en smått o-uppadterad blogg idag, ska ut och steka ansiktskött så alla säger:

" WOW vad brun du är" ;)

Vi syns alla landkrabbor!
/C

RSS 2.0