staevne...

Ja ni mina svenska vänner, nu sitter jag på mitt vaerelse och lyssnar på Melissa Horn och har precis käkat tacos med 5 andra damer. Jag har en dipp dag idag, eller i eftermiddag och jag har minsann lite hemlängtan. man uppskattar inte det man har förrän man inte har det. :) Det är ganska nyttigt! Just nu skulle jag kunna ge en mille för att sitta hemma vid köksbordet med mina bästa, bästa vänner och smaska på en limpmacka med basturökt korv på. Allt detta tillsammans med ett kallt glas Norrmejeriers mellanmjölk!
jaja, mamma kommer ju om två veckor så det är ju fint nok!
Kram på er, jag saknar er!

Avskrivning!

Måste bara få skriva av mig lite grann. Det är så svårt när man inte har nån svennebanan man kan resonera med. Fan vad jag saknar svenska!!!
Läget på Lynggarden r under kontroll och för varje dag som går så blir det lättare att prata med alla i stallet och jg är inte heller nyast längre! Det har flyttat hit en norsk tjej i 20 års åldern som verkligen är jättegullig, Kamilla heter hon och hon har ridit VM för handikappryttare. Hon blev påkörd av en vattenskoter så att vänster sida eller vänster höft blev krossad.
Så den sociala biten tar sig verkligen, igår var vi till Århus och gick först på kinesisk restaurang och sedan hamnade vi på en bar i centrala Århus. Där träffade vi en massa trevliga människor som inte fattar ett skit av vad jag säger. Det är så JÄVLA frustrerande, för jag fattar vad de säger nu! Det är ju det som är så sjukt, till 85% förstår jag dem... men de bara ut som frågetecken då jag pratar... Fan så irriterande! Jag kan ju inte direkt börja hålla svenskakurser....
Assar sköter sig finfint! Träningen har redan börjat ge resultat och han blir starkare för varje dag som går. Idag har vi varit ut på lång skrittur förbi Hasse Hoffmans stallar. Det är ett stort ställe! På tisdag har vi nästa undervisning för Lone, får se då om han har tagit sig från förra veckan. Jag längtar! ;)  Men först skola imorgon, heeeeeeeeela långa dagen. Från 10-16 föreläsning i sträck!!!! Det ni mina vänner ;)
Nåja, detta om detta.....
KRAM, jag saknar er... eller i alla fall er svenska. hahaha

RSS 2.0