Jag är bara less!

För nu vill jag ha sommarlov, jobba, dricka öl på uteserveringar, gå i klänning på kvällarna utan att frysa ihjäl, rida i kvällssolen.... och INTE sitta inne i ett unket grupprum och skriva en rapport som typ redan är klar.... scheisse! Sitter och ska försöka äsa igenom arbetet men blir bara trött då jag inte kan koncentrera mig, spanar bara efter folk. Speciella folk ;) Nåja nu är det slutordbajsat!
I veckan kommer Arcen som jag nu äntigen har beställt, yä yä yä... jag blev visst ingen Iphone h**a....

70 års kalas

Idag är det ett riktigt sitväder i piteå. Skulle egentligen hunnit rida innan vi ska på 70 års kalas i Rosfors. Men jag tog mig en välbehövlig sovmorgon istället. Får se om jag hinner rida ikväll när vi kommer hem. Annars får han två dagars semester min vän :) Just ja! Middag i Rosfos med eina som fyllt 70 år. Det blir nog gött!
Min lilla mamma fick en present av mig idag, en morsdagsmiddag på Chiliköket på fredag! Hela familjen och lilla mamma... :D Så här kan det också vara; Jag älskar er alla mina vänner!

Vemod...

...är sånt man känner när tider som varit börjar övergå i nya tider. Samtidigt i allt vemod över vänner man funnit och  minnen man skapat så bir man otroligt glad när någon som man kommer sakna, någon som kommer flytta uttrycker " Jag är stolt över dig" i rena skära ord. Den här gången betyder det allt och hade jag fått välja så hade ringen suttit på ett helt annat finger! Något kryptiskt, jag vet! Men det är väl som de säger - var tid har verkligen sin alldeles egna charm. Så det är väl bara att byta ut vemodet mot nya äventyr!
Jag kommer dock sakna dem - mina vänner!

Dänmark

Idag kom antagningsbrevet från århus! Tjohoooo! det verkar som att jag måste åka tidigare än vad som tidigare var sagt. Hoppas, hoppas att det löser sig med jobbet! Nåja, får ta det med dem då jag börjar jobba. I alla fall så har jag fått en "stallboken" av Janne som jag tänkte skulle bli Assars egna lilla resedagbok, från och med nu! Kan ju vara kul att ha kvar sen då man kommer hem. Så han kan läsa och minnas ;)

Klagan...

Jag vet att jag gnäller ibland, gnäller och klagar, man är ganska bra på det! Men jag vill bara påpeka att bättre än vad jag har det nu har jag nog aldrig tidigare haft det. Klart att man inte ska förkasta stunderna i livet som man redan genomlevt tidigare, för visst är det så att varje "epok" har sin alldeles egna charm. Men jag kan ärligt säga att så i balans och så helt igenom välmående som jag är nu, det har aldrig hänt. Alltså jag menar inte att livet är perfekt, men jag är bara helt och hållet balanserad och njuter av en typ av sinnesro. Fantastiskt skön upplevese.
Var med om något mycket skumt igår. Jag kom hem sent med bussen från luleå och var väl på busstationen vid 6. Jag och I som åkte med samma buss kom fram till att vi skulle käka på Max för att snabba på hela ätprocessen lite. Det ska tilläggas att jag inte ätit hamburgare och strips sen jag opererade mig så det var första gången. Det gick ju skitbra, mådde inte illa eller något. Men typ en timme efteråt fick jag världens konstigaste attack. Jag började skaka som att jag hade typ parkinson eller nåt, både i benen och armarna. Det kändes som att jag inte kunde bära min egen kropp ens. Det satt i i ungefär en havtimme/45 min men jag kan ju bara konstatera att min kropp inte var nöjd över mitt matval!! Jag är väldigt tacksam för den reaktionen, det var ju det här jag ville åt!! Nog lärde jag mig nåt om min kropp som jag inte visste minsann.
Har inte vägt mig idag, utan försöker göra det med lite längre mellanrum för att inte bli allt för fokuserad. Men jag har en känsla av att jag ligger stadigt på min -34.1 kg. Det går ju som sagt mycket långsammare nu, och det är jag väldigt glad för! Måste faktiskt tillägga att jag börjar märka något fastare kropp också, det händer utan att man märker det. Jag skulle nog kunna säga att det händer sjukt mycket som man inte märker förrän långt efteråt. Sammanfattningsvis, jag är så sjukt nöjd med mina beslut och med mitt liv. Jag skulle aldrig vilja byta bort det! Jag älskar livet! :)

Livet flyger förbi...

och jag  vet på allvar inte var tiden tar vägen. Jag har insett att det är typ en vecka kvar av terminen på skolan. Alla flyttar hem och det känns ofantligt tråkigt att inte kunna ha samma kontakt som vi har nu. Det blir sig som aldrig riktigt likt när man inte bor på samma ställe... Sen börjar Danmark och Århus att närma sig. det är mycket som ska fixas innan dess. Men som tur är är vi bara i Maj ännu och jag ska hinna ha semester en vecka, jobba en massa veckor och skriva en tenta innan bilen går till Århus. Skräckblandad förthusning var ordet! Nåja, man får väl ta en dag i taget, jag ska försöka att njuta av mitt numera -34,1 kg lättare liv.
Hästarna har förresten fått sommarhagar nu så jag tog lite vårsomriga bilder på dem igår, jag bjuder på dem här nedan. PS. snart är det Sigridkurs igen! Jag längtar (8-9/6)....

Motion det mår man bra av!

Jag och fröken Ida har motionerat våra små stjärtar nu på kvällen. Vi knallade hela vägen upp på berget här bakom oss. Utsikten är helt ooootrolig där upp och jag hade med mig kameran idag. Sen gick vi hem och njöt av en välförtjänt the och macka :) Myys!

Lite bilder från senaste...

OCH observera bilderna på himlen som jag tog nu för typ en halvtimme sen. det var den kraftigaste regnbåge jag nånsin sett! Helt sjukt vackert!! I övrigt är det lite katter, nån bild från Stockholm osv osv... Kvallan är sämst, ni vet sliten mobilkamera! ;) Nåja hä får duga!

Postförskottstisdag!

Det här har verkligen varit den mest omotiverade tisdagen i mitt liv! Jag är så Förbannat less på skolan att jag vill kräkas, kan det inte bara vara över! Statistik är för övrigt det kassaste ämnet i världshistorien och jag glömmer heeeeeeeeeeela tiden att lämna in de där sista papprena till utlandskontoret. Ångest på ångest på ångest! Jag vill ha sommarlov! NU!


www.chibird.com


Glömde berätta

... att allt rännnde i stockholm verkar ha gett resultat på vågen. Imorse när jag vägde mig hade jag gått ner -33,8 kg OCH jag har ridit i mina cavallostövlar två pass nu! Det är en riktigt milstolpe i mina ögon! :) Toppenbra säger jag.

Hemma efter helgen med stort H!

Ja det har minst sagt varit en fartfylld helg! Vi har hunnit med fantastiskt mycket och det var väl värt slitet med att spara ihop pengarna. Jag sa det till mina reskumpaner - sånna här resor ska man göra oftare! Ni vet bara vara, egentligen inte planera nåt utan bara hänga med gött folk och göra det som faller en in. jag sprättade ungefär 4000:-på shopping, men jag hade ju sparat ihop dem själv och min garderob var fylld med kläder som jag inte kunde ha. det blev tre par långbyxor, ett par finare typ chino shorts, kanske fem toppar/linnen, en somrig klänning, en jeansjacka, en kortare kavaj och tre par skor.... just ja, ett par örhängen och en mascara också! Inte ill pinkat om jag får säga det själv! Nu känner jag mig helt klart redo för den stundande sommaren.
PS. ett hett tips på ett SUPERmysigt café precis vid drottninggatan i stockholm, känslan är precis som att du är tillbaka på 20-talet! - Vete-katten http://www.vetekatten.se/?q=content/kafferummen .DS

Planet landade på Kallax vid 11-tiden på lördag förmiddag, då fortsatte den späckade helgen med lite lunch på luleåstán med min extrafamilj - Lars och Ida och fortsatte sedan hemma hos Duvan på Vänorts. Det var nämligen fest på spanskt vis på kvällen - det blev tacos och tequila på studentvis! mer än så behöver jag nog inte säga. det var riktigt skoj och stämningen var på topp hela kvällen! jag var dock tvungen att vara hemma till 0900 söndag morgon... så jag fick en god än att hämta mig klockan 03.00 i Luleå! Fantastiskt fin vän! Så jag var hemma vid 4.... så fyra timmar sömn sen upp och kratta runt stallet och göra sommarhagar. Kan säga att jag var tröööööttt på kvällen. Skulle till Ida och kolla film men hann somna innan jag skulle gå - typiskt!
Nåja, dagen idag ska spenderas med plugg, ridning, lektioner och kanske ett besök hos Ida - om jag inte somnar! hahahaha ;)

Onsdag den 18:e!

Hej å hå jungman Jansson! Jag är pigg och glad idag... så jag bjuder inte på massa snack utan på lite bilder istället! Glädje!!

















Imorgon smäller det!

Imorgon åker vi! jag längtar så jag spricker. Det känns helt fantastiskt att få ledigt några dagar. Sen är det dessutom party i Luleå när jag kommer hem på lördag. Vilken hejdundrande vecka detta är! Fick även vara mycket nöjd med min fyrbenta idag som verkligen skötte sig och gjorde sitt bästa. Han får en extra guldstjärna dagen till ära! Imorgon ska jag göra hästen, fara på banken och skicka en bok med posen - sen är jag ready to go! Håll nu tummarna att jag hittar en snygg jacka! ;D Vi ses när vi ses!

Tristaste måndan i världshistorien...

tentan gick åt skogen! Verkligen, formligen åt skogen. Men jag kan inte deppa sönder för det nu heller... jag har ju faktiskt några dagar i stockholm att se fram emot, det ska bli så himla skönt att komm bort ett tag och samla energi till de två sista veckorna. Snart börjar jag jobba! Shiiiet vad tiden går fort. Vikten är åt skogen också, jag står fortfarande still och inget händer... jag hade till och med gått upp igår, meeen det beror på att jag åt för lite igår. Men ändå! Det är svårt att vara duktig på allt också. Man ska vara en perfekt student, plugga massor, rida, vara en bra hästägare, pendla i ur och skur och sedan hinna träna 17 gånger i veckan! Jag vill inte vara perfekt, jag vill bara vara..... är så sjukt less! Jag har stått still i två veckor nu, ganska precis och alla som har gjort den här operationen säger att man har en platå typ nu, så jag gissar att jag också har det, men det är ändå lite nervigt att inte veta. Aja, tids nog så lär jag ju märka. Ni får försöka ha en bra dag mina vänner - jag ska försöka förbättra min! :)


Veckans sista dag

Idag är det söndag, dödstrista söndag! Jag har haft sovmorron och sdan satt mig vid böckerna direkt jag vaknade. Jag hade en ridpaus på några timmar och nu är jag tillbaka vid böckerna igen... fy vad less jag är! Igår var jag bara hemma också och käkade surströmming med la familia, pluggade och såg Eurovision. Eric skötte sig som en man!
Däremot det här med tenta imorgon... jag vet inte om jag känner för det. Jag vill så gärna klara tentan men motivationen är som bortblåst!! Är det skoltrötthet eller vad är det som ligger som en bromskloss!? Jag pluggar ju faktiskt för att jag tycker att det är roligt. Kom på att jag måste in med några papper i veckan ocskå.... det är mycket nu. Dessutom börjar ju min helg igen på onsdag - då bär det äntligen av till Stockholm! :D Som jag längtar.
Äh, nu måste jag fortsätta, jag önskar er alla en god Söndag.

Otroligt vackert...

Den  här kvinnan gör den här låten så fantastiskt fint, lyssna och njut... älska varandra lite där emellan också! :)

Förra helgen!

Då var det fest hos Malin i stan, Jenny var här och det blev en riktig tjejhelg! det var supermysigt och slutade givetvis på ett välkänt dansgolv. Har fått lite biler av Malin nu som jag hade tänkt dela med mig utav, vi vr så j'vla snygga allihopa, så man kan ju inte låta bli! Senare kommer det nog lite bilder från dagens tävlingar på näsvik, där mamsen och hulda debuterade och gick och vann! Sjukt kul :D Nåja åter till företagsanalysens magiska värld....

Camilla ;D

Hahahahaha tillåt mig att presentera en låt om MÄJ! PS. lyssna på den mycket djupa texten!

Viktigt

Det är viktigt tat hålla vikten, men det är också viktigt att inte bli psyk och bara tänka, prata och leva för vikten hela tiden. Därför har jag försökt undvika att ta upp det allt för mycket här på senaste. Allt går ju bra med maten och så men jag har hamnat på en platå och har inte gått ner nåt på kanske 2-3 veckor. Jag tror inte att jag är färdig ännu men jag tror att min kropp kanske behöver stanna av efter 4 månaders extrem viktnedgång. Jag kan i alla fall säga att min hud blev nog överlycklig över denna platå! Jag kan inte säga att jag har något "lösskinn" på magen, men däremot är jag rätt så sladdrig på låren och under armarna. Men det är nog sånt som jag kanske får leva med.... jag är i alla fall lättare än vad jag varit på många, många år! :D så jag ligger och pendlar nåt hg hit och dit kring -33 kg, och om det nu är så att jag skulle ha stannat så är det väl inte så illa pinkat i alla fall.... :)
Nåja åter till böckerna då!

Så sant som det är sagt!


Pluggar... typ

Hel dagarn går ut  på att ha ångest innan man har lärt sig det man ska lära sig innan tentan. Jag tror att jag ska försöka begrava ångesten och sen bara göra så gott jag kan. Livet är ändå fantastiskt då solen lyser och det bara är 6 uppstigningar innan flyget går till stockholmia! :) Jag har väl emellanåt haft lite ångest över att jag ska iväg mitt i tenta och pluggperiod, men jag känner ändå att det är något jag verkligen ska unna mig efter en lång och slitig vinter. Jag ska bara njuta... har börjat fundera lite på grejor som jag ska inhandla, det blir lite sånt här:
Jacka från H&M  och kanske dessa plagg från bikBok:
eller nåt sånt här från Gina Tricot:

relaterat

Jag tror att vi alla kan relatera till det här ibland;

hahahahahahaha

Med min humor, vilken ligger på en extremt låg nivå så tycker man att sånt här är sjukt kul! det tackar vi iPhone för.

När kommer skattepengarna!!?

Jag fattar inte hur fasen jag kan vara så här fattig!? Det är ju bara den tionde eller nåt och ändå sinar det i kassan... blä! Att ha lite pengar är då fasen det tristaste som finns. Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas att skattepengarna kommer snart!

ett tag sen

De var ett tag sen jag skrev nu, men det har varit väldigt fullt upp härborta. Jag lider för tillfället av inre stress, det är så mycket som ska göras innan denna månaden är över! Jag ska skriva 4 tentor, lämna in ett massivt arbete i Internation Business Enviroment, ha semester i stockholm, vara uppbokad varenda helg fram tills typ midsommar osv osv..... Man vill juheller inte missa alla grillfester och avslutningsevenemang eftersom det är sista slutspurten nu innan alla mina fina vänner drar hem och sen iväg och pluggar runt om i världen, som jag kommer sakna dem! Hittade, via syrran denna söta blogg med lite tänkvärda meddelanden, himla gölligt;

fyndade

Jag gjorde ett fynd idag på stan, men funderar på att lämna tillbaka den. Det stod mellan den och en klännig som var av den sportigare typen. Det blev i alla fall den här blusen som jag egentligen tycker är jättesnygg, men som jag inte har några snygga byxor att ha den till. Trodde det skulle passa til mina svarta jeans, men de blev sjukt osmickrande i grenen så nu vet jag faktiskt inte! Plaggen hittar du på http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_SKJ_ALL&shoptype=S





Sen hittade jag då den här klänningen som inte ser exakt ut så här, den är svart kjolen med svartvit randigt linne, men ni förstår ju grejen.... Nu vet jag bara inte vilken jag ska ta!?




inofficiellt...

...ska jag dela med mig en sak. Det är att jag inte har missat många avsnitt av big Brother på TV11, jag kommer heller inte att missa avsnittet ikväll. Jag har bara en sak att säga - Simon är bäst! Norrland rules.


wiiiiiiiiie

Så jäkla mycket bättre allt känns idag! Min nya inställning gjorde susen och den här dagen har, trots att den har varit lån varit riktigt bra! Mitt humör är mycket gladare, och då  menar jag mycket! Det behövs inte så värst dramatiska åtgärder alltid. Idag hjälpte det till exempel med att det var sol ute, sjuuukt härligt! Vårkänslorna spirar igen! Kvällen bjuder på ett ridpass på banan med Assar, jag älskar riddagar, men han vilade igår och det kan finnas en möjlighet att det är speeedy gonzales idag.
Måste bara säga att jag har stannat i vikten också, och då vet jag inte om det beror på en så där platå som alla prtar om eller om jag verkligen har stannat för gott!!!???`Men jag pendlar mellan upp ett halvt kilo och ner ett halvt kilo, typ.... Jag vill bara att nån ska ha facit så jag slipper gå i ovisshet. Hjälp mig! .....
Nåja, im going to mock some shit now, sojnes!


Jag kom på det!

Jag är helt med nu, och det blir definitivt ingen kurator, nu är det slut med miss nice girl. Nu ska jag ta plats - please meet ms Egocentric girl! Gör jag inte som jag har sagt, feel free to give me a kick in the but! Jag kan säga att vissa pendlingsresor mellan Luleå och Piteå är inte förgäves, de kan ge jävulsk insikt! ;D Jag är upplyst! hahahaha!


En bättre dag

Ett av förslagen från igår var en kurator. Men jag vet inte om det är en bra idé!? Det kostar ju och det känns som att det mest är för folk som verkligen har problem. Jag är mest förvirrad....
Mitt humör sucks! Vad är det som händer.
Snart ska jag åka hem igen, tråkiga jäkla liv. Jag behöver verkligen Danmark, jag behöver det nu.

Hur gör man!?

Jag vet inte hur man gör - ni vet när man får pirr i magen och darr i benen!? Eller det kanske bara är jag som får det. Hur gör man då!? Jag har seriöst glömt, jag trodde ju fasen inte ens att jag existerade för tre månader sedan. Nu ska man tillbaka, back in the game - nä då vet man inte  hur man gör! Men en sak vet jag i alla fall, och det är att ju mer egocentrisk jag blir, desto bättre. Att sluta lyssna på andra och bara på sig själv är nog en framgångssaga. Jag ska sluta vara terapeut och göra som andra, om jag vill ha plats, ska jag ta plats! Så jävla flummigt, men sant!
Dessutom ska man fan visa respekt för de äldre, och därmed basta! Kom ihåg det där ute.



Idag tror jag på frisk luft och ett terapisamtal hos I, jag behöver det idag, jag är så himla förvirrad. Vad är det som händer!? Faaaan, jag visste att det skulle bli så här, ni vet förvirrat. Trots att jag hade planerat att inte bli som andra och förvirra mig i mina egna tankar nu när jag tappat lite i vikt så gör jag istället precis som jag inte skulle göra - nämligen förvirrrar mig! aaaaaaaaaaah, det får väl ta tid då, jag ska ju ingenstans.....

Vi får väl se om Vitsandsluften kanske hjälper idag, tjiiiiing!



tlöööööttt

Vilken utdragen seg jäkla dag det blev idag då... är just hemkommen från Luleå och vilar min slitna kropp litegrann. Ska ut och rida på min ponie alldeles snart. Hoppas att det ger mig kraft för jag är himla trött idag. Undrar om det beror på vädret...?Det de kärleksfulla från förra veckan är då som bortbåst, nu känner jag mig mer som en  betongklump på insidan, alldeles trist och grå. Tänka sig vad det svänger. Jag hade gått upp imorse igen, snacka om att jag pendlar hit och dit... tror tt det är dags att stanna av ett tag nu, det har går ju gått stadigt neråt vädigt länge nu. Aja nog med bullshit, nu går jag ut och luktar häst!

Måndag

Jahapp då var heliga helgen slut och man är tillbaka på LTU. Dagens ros går till Håkan och Marita som raggade upp mig i stan innan bussen gick. Så denna måndag fick jag åka bil till skolan. Tusen tack!

Jenny

Japp det har jag tid med, ska bara kolla vilken dag jag har bilen till skolan så jag kan köra ut och säga hej! :D Jag är spänd av förväntan!

sjukt

Vet ni vad det sjukaste är, jo att när jag sitter och kollar på gamla bilder på mig själv på fb så tycker jag idag, här och nu att jag var vacker förr. Trots kilona så tyckter jag att jag såg söt ut. det var absolut inget fel på den gamla Camilla, men förr klarade jag inte ens av att titta på bilder som tagits på mig. Allt jag såg var tjockt och fult. Men det är ju samma bilder!? Hur kan synen förändras så drastiskt...
Inte för att jag inte tycker att jag är söt och ser bra ut i dagsläget, men jag reflekterde bara över hur självkänslan kan spela en helt sjuka spratt.

hemma

Jag blev hemma igår, och det blev en sjukt oväntad kväll.. mer än så behöver jag inte ytrra mig om. Hahahaha, men helt klart en minnesvärd kväll. Man ska inte underskatta det lilla i livet. Men jag fick i alla fall grillat, med potatissallad, en grym grönsallad och inte minst grillad majs! Det toppades med vitt vin och minst sagt glatt sällskap. Det blev inte värst sent ändå, och det kändes riktigt skönt.

Idag har jag haft sovmorgon (även om jag efter några glas vin igår hade lovat I att hjälpa henne med morgonfodringen, tror ni jag gjorde det eller!? - inte så schysst , jag vet! Har sjukt dåligt samvete... ), och se har jag hunnit med en skrittur på min speedy gonsalez. För att vara han när man är ute så var han riktigt lugn. Det blev lite pizza så här på eftermiddagen också, men det kan jag säga att det ångrar jag. Fyyy så illa jag mådde. Men men då vet man ju det också!
Vågen var i all fall på gott humör imorse, för när jag vägde mig så hade jag gått ner totalt sett -33,4 kg! Härliga tider, och den där shoppingtrippen till Stockholm börjar vara välbehövlig nu! Jag har INGA kläder som passar mig. Passerade även en mycket viktig gräns idag, ett steg i rätt riktning! :D
.... till och med jag ser viss skillnad....




RSS 2.0