Köpenhamn....

Sitter på skolan och väntar på utlandsmöte, drömer mig bort till vackra, vackra Köpenhamn!
De fina bilderna kommer från en komplett guide över Köpenhamn, så för er som är intresserade - http://www.vagabond.se/Redaktionellt/Stadsguider/Kopenhamn_-_stor_cityguide/
/Camilla

YEEEY! 30 till nu bara..

Idag är en alldeles särskild dag, det är dagen då jag passerade en total viktnedgång på -20 kg, eller rättare sagt -20,3 kg!! Lycka!
Det motsvarar en fisk av denna storlek!




Partypinglan...

Vart har partypinglan tagit vägen, ni vet hon som alltid vill shotta, alltid blir onyktrast och alltid gör nåt galet, nåt dumt!?




 Hon finns inte längre. Eller ja, hon kanske finns men nog är hon i ide nånstans långt in. Jag blir så ledsen när jag tänker på att jag inte ens är sugen på att dra ut och träffa folk. Jag vill bara sitta i mitt ide, unde mitt täcke och glo på meningslösa melodifestivalen. PartyC kom tillbaka! Jag sätter min tro till att PartyC återkommer då sommaren  närmar sig, då hormonerna bara måste ut och när operation - operation är genomförd. Tills dess..... så hittar ni mig under täcket framför mello!




/Tant boring...

JAAAAA!!! :D

Solen, hormonern, värmen ja allt är bra toppen denna lördag. Snacka om att ha vaknat på rätt jäval sida idag! :) Det ska jag fira med en ridtur med Ida i skogen. Helt sjukt bra.
Vågen stod på -19,1kg idag!!! Det är så nära till 20 nu, bra 9hg kvar. snart så, snart så!




/Camilla

Livet ...

Det funkar! Morgonen började med en temperatur på -34 grader så jag beslutade mig för att stanna hemma. Men då blev det varmare under dagen och nu tror jag det är typ -15 eller nåt. Jaja sånt händer. Livet känns förutom ryggvärken som gör att jag knappt får på mig strumporna själv på uppgång och gårdagens lyckodag avlöstes av en glad-dag. I´m back! Våren är nog på intåg, jag känner det i hormionerna ;) jag längtar.
Eftersom en bild säge rmer än 1000 ord så väljer jag att dela med mig av mitt liv i kassa mobilbilder idag. Livet i Vitsand skulle man kunna säga.
Mina bäbisar:
Gurkan och gänget:
Min utomordentliga lya på våning 2:

Pikeur vårkollektion

De nya vårkollektionen från Pikeur är här min goa hästvänner, det finns att kolla in här:
http://www.pikeur.biz/Spring/Summer-2011

Lyckodag är en lyckans dag

TVÅ roliga saker har hunnit hända inom loppet av två timmar. Nämligen JAG KOM IN I KÖPENHAMN!!! :D För jag ska bort å plugga, för jag ska bort å plugga - fy fan vad jag är bra! Nu börjar förberedelserna, typ vilka kurser, vart man ska bo osv osv. Så om du där ute vet av en lägenhet i Köpenhamn nära universitetet för 2 personer, let me know.

DESSUTOM så ringde Sunderbyn och jag har finally(!) fått ett nytt datum för operation. Den 7/3 smäller det .... igen! Men  nu måste det verkligen vara min tur alltså. Jag svävar på moln, för nu verkar det som att mina motgångar och allt trist bara vänder! Det börjar bli vår, jag blir äntligen gastrisk och efter sommaren väntar mitt älskade älskade Danmark!
Onsdagen den 23 februari 2011 är en dag att minnas!
/Camilla

ring ring, bara du slår en signal...

Hej!
Det var några dagar sen sist vi hördes. Jag har haft fullt upp hela helgen, med finbesök från Luleå, kompismys, uteritt, vattenaerobics osv,osv.
Veckan började med en tripp till Luleå och universitetet där det utövades både statistik och och företagsanalys. Det var tevligt att vara tillbaka på plats och träffa alla godingar. Det var sjukt mycket snygga vårmän där också... som kan ha satt igång ett och annat pirr i, ja lite allt möjligt! Härligt att vara tillbaka.
men det tog ordentligt på krafterna och igår kväll så blev det bara lite plugg. OCH en titt hos I och L som har tapetserat och lagt golv i ett av rummen! sjuukt fint blev det.
Idag åker jag och Jörgen ingenstans, det är för kallt. Vaknade vid 6 tiden och då var det -30 och det håller i sig.



Har pratat med Sunderbyn idag om allt mitt ryggont och annat, och det verkar som att det eventuellt kommer lös en tid för operation nästa vecka. Nu håller jag tummarna och jag måste säga att även om det känns som att de har glömt bort mig så är de väldigt, väldigt tillmötesgåened då man ringer. De förstår väl att man kanske börjar undra. I alla fall- cred till Sunderbyn!
I helgen har jag, trots ett mål mat varje dag lyckats gå ned så viktminskningen stod på -17,9 kg, MEN nu vet jag inte vad som händer. jag har ridit, simmat och varit på vattengympa och ändå har jag gått upp3 hg. Jag tror det börjar vankas liiiingonvecka!! Myyyys - not. Jag har ju funderat över det där med lingonvecka och operation, hur ska det verkligen gå ihop!? det jag får hoppas på är att vårdpersonalen stött på likanande situationer tidigare. Det är ju trots allt vårdpersonal. Hoppas.
Lev och må i stugorna mina vänner.
/Camilla

freeeeedag!

Å idag blir det skojiga saker. Kör en favorit i repris med badhus idag igen. Igår var jag i och för sig och simmade i ett lite tråkigare badhus än det jag ska till idag. Men det var mer ur upptinings och motionssyfte. Dagens badhusbesök är rent för skojs skull! Jag ska roa mig på havsbadet, med ett gäng coola brudar.
Så härligt att låtsas att det är sommar i dessa tider! Kanske jag lyckas glömma bort min onda onda rygg också. Jag hoppas på det. hade bara gått ner 1 hg igår, trots att jag både red och simmade. Men, jag undrar, kan det verkligen bero på att jag äter mat nu!? Det är ju så himla lite! aja, jag ligger i alla fall på en total viktnedgång på -16,8 kg. hyfsat bra, klapp på axeln Camilla :)
Vi ses!
Camilla

Schnyggt!

Hitta dessa små uldklimpar, för kanske framtida inköp. Assar vil haaa:
http://grand-prix.se/product_info.php/cPath/496_34_38_156/products_id/1953
http://www.rytteriet.nu/product580-195.html#
http://www.rytteriet.nu/product188-234.html
http://hastaffaren.se/

PS.

Jag fortsätter att gå ner i vikt, ligger nu på -16,7 kg.
DS.

Tänkte passa på att...

... tacka alla ni som, trots att det nu inte blev någon operation, på ett eller annat sätt hört av er och önskat mig lycka till. Det värmer så otroligt i hjärtat. Tack så mycket alla fina vänner där ute!

Sommardröm...

Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget riktigt. Jag skulle vilja försöka förklara hur min kropp känner sig för tillfället. Det är svårt att säga med ord hur otroligt svag min kropp känner sig. Jag som i vanliga fall är en "arbetshäst" som aldrig ger mig, och som aldrig tillåter mig själv att känna mig kroppsligt svag känner mig totalt utpumpad. Jag har ingen motivation och varje steg jag tar känns som världens bedrift. Det har på ett sätt varit tacksamt att det varit kallt i veckan så att jag kunnat låta Jörgen stå över tripperna till Luleå. Jag kände i måndagskväll att jag måste göra det för mig själv, även om jag vet att jag borde vara där.... jättemycket!! Jag tillät mig att vara svag, jag måste göra så. I alla fall tills jag vet ett datum, ett slutmål.
Jag har fortfarande inte hört något från Sunderbyn, så jag försöker göra det bästa av situationen och pysslar med sånt som ger mig motivation och kraft. Idag har jag trotsat vädret och följt med mamma ut på en liten ridtur. Det var fantastiskt härligt och då endorfinerna får strömma så känns livet lätt igen, även om kroppen känns sliten. De där 45 minuterna i frost och sol gav mig endorfiner och ett stort leende på läpparna. :)
Det är bra att ha något att se fram emot, det är det alltid för mig. Därför längtar jag extra mycket till imorgon då min fina Jenny kommer hit. Vi ska försöka hitta på skojjiga saker så helgen går fort. Ni vet vad man brukar säga " Det går fort när man har roligt!"... Nä, men jag är ju i alla fall inte akut sjuk, jag är ju inte sjuk alls, bara lite sliten. Det kan man leva med.
Det var trevligt att få dela med sig lite av tankarna som snurrar i mitt huvud, och håll nu tummarna att det snart är min tur! Tack för att ni lyssnade!
/Camilla

kallt så ini ******

Jo, det är askallt här, jag går ständigt omkring med 2 par lånkalsoner, två par sockar och tre tröjor. Jag tror den högsta temperaturen inomhus har lyckats kämpa sig upp till 19 grader.... jag säger det igen, varför bor man kvar!?
Jag har inte hört något från Sunderbyn ännu, eller jag pratade med dem igår eftermiddag och det finns inget de kan göra. Det hade kommit in en massa akuta operationer så jag blir tvungen att vänta tills de hittar en lucka till mig. Men jag har ju gått ner mer än mina 10% så hon tyckte jag kunde byta ut ett mål om dagen till vanlig mat, bara för att jag inte ska vara så trött och sliten. Så igår var det fest med ett kokt ägg, kanske 7 små räkor, färsk dill, lite gurka och en liiiten dutt hemmagjord kall sås. Det var himmelskt!! De hoppades att de skulle ha ett besked till mig under dagen idag, så håll tummarna att jag får göra bort det nu då!!
Gudomligt!!
/Camilla

-28 grader, vad gör man

Jag fick mig en sovmorgon idag, det var välbehövligt efter gårdagens urladdning. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra nu, vad kan jag göra nu!? Jag måste fundera på det ett tag och ringa upp till kirurgimottagningen. Positivt är i alla fall att vågen stod på -16,3 kg imorse. Det är alltså bara 3,7 kg kvar till den magiska gränsen 20! Det tackar jag för!


det blev inget

De ringde precis från Sunderbyn och det blir ingen operation för mig imorgon. Det fanns inga vårdplatser att ta emot mig på. Men jag menar, det kanske man visste innan klockan 5 dagen innan jag skulle skrivas in...
jag är helt uppgiven nu.... troligtvis skulle jag få en operationstid inom 1-2 veckor framöver. Det är sjukt lång tid med flytande kost....
Jag vet inte vad jag sja säga, jag är uppgiven, tom, nere på botten - jag har laddat min kropp för det här i 4 veckor och nu blev det platt fall! Hur ska jag orka plocka ihop mig nu då!?

Dagen före dagen, första dagen på ett nytt liv...

Igår reda jag för första gången på jag vet inte hur länge, och det var roligt! Det har inte varit roligt på ganska länge utan mer som en börda då jag har känt mig som en geléklump på en hästrygg! Men nu tror jg att Camilla Holmgren sakta men säkert börjar vara tillbaka som ryttare. Jag kände igen mig själv!


 

Sen var det dressyrryttarmöte på eftermiddagen, vilket var riktigt lyckat. Jag hoppas nu att vi kan försöka dra ihop folket och göra en massa så vi sätter Piteås dressyrryttare på kartan. Det känns som att det kanske är vår tur nu!




Efter det var jag på vattengympa, jo jag vet man tror det är värsta tantigt, MEN det här är en hipp vattengympa!!!! En vattengympa som påminner mer om ett styrkepass på Korpen. Med hipp musik och det allra senaste - en gymstick! Vi får se, det kanske kan vara ett bra komplement till Spinnpassen i framtiden! :)



Morgonens vägning visade en total viktminskning på -15,9 kg!! Det är väl ett helt okej resultat på 4 veckors flytande. Imorgon gäller det, så idag ska jag äta tre extra proteinrika shaker utöver mina tre "vanliga" shaker. Efter 24.00 ikväll får jag inte äta nåt. Imorgon 07.00 blir jag inlagd och så får vi hoppas att jag sköter mig och är därifrån redan på onsdag! :) Så nu säger jag bara, Wish me luck!!




Första dagen på resten av mitt liv.
/Camilla

Brolle din sexige, sexige man....


To fucking bad for you...

Nu har jag passerat 14 kilo, och har gått sen igår hade jag gått ned 1 kg. Nu står den totala viktminskningen på -14,6 kg!!! :) Så nöjd.. Ikväll ska jag vara hemma och laga soppor och se Mello. Det blir skönt. Känner mig lite sliten nu så här på sluttampen.
Nu går jag ut till min lilla ponny :D




/Camilla

Se den!

Jag säger bara, det var så värt det. Att genomlida 1,5 timme i en biosalong med ett 50-tal snaskande ungar var lätt som en plätt när man fick njuta av den roligaste, sötaste, bara bästaste lilla film jag sett på länge. Jag säger bara Se den!! Jag har en ny idol (som får dela piedestalen med Lasse W), nämligen Maximus :D


Inspiration och vårkänslor

Det börjar ju närma sig vår nu och i alla fall min garderob ska bytas ut helt och hållet. Har kikat runt lite överallt och hittat en massa inspiration på www.hm.se


















Å min absolut favoritklänning!!! :





Men man får nog sitta och drömma ett litet tag till.

/Camilla



-25,3

Jag har lltid förespråkat att man ska klaga så lite som möjligt på vädret eftersom det inte går att göra så mycket åt. Men nu är jag så jävla less! Vilket skitväder, och varför tar man sig aldrig i kragen och flyttar!?? I dont get! Det är sannerligen tur att solen lyser, annars vet jag då inte vad jag skulle ta mig till....






Lite från träningen bara :)

Det är ju det här jag har sysslat med när jag inte har bloggat, så kolla in filmen på min fina mamma.
http://www.youtube.com/watch?v=Ol2vN-icbFM
God natt!!
/Camilla

Förresten

Jag är lite sugen att gå och se denna film på bio i helgen:
Kollade precis med min Ida, så imorgon 18.30 ska vi iväg, och är det då nån annan där ute som är sugen att följa, säg då bara till! :) PS. Det är 3D!!!!!

tappat räkningen...

Jo vart var jag nu då,..... ehm jag har haft fullt upp ett par dagar nu så jag har inte hunnit uppdatera så bra. Det har varit Sigridträning på Näsvik i två dagar så jag har varit och sett mamsen mm när de trimmat inför vårsäsongen. Jag är så sjukt avundsjuk och vill bara rida själv!! Baaaaara rida! MEn det är inte långt bort nu :)
Idag stod jag still som igår, men fortfarande på en total viktminskning på 13,3 kg. Det är ju bara  några dagar tills jag läggs in nu och det börjar kännas lite pirrigt i magen. Tänk att jag snart har varit utab mat i fyra veckor. Jag ger mig själv en klapp på axeln för att jag snart är i mål (med ett delmål).
Har varit och pysslat med praktiska grejor i veckan, som typ invägningen i tisdags. Jag vet inte om jag kommer klara gränsen enligt vårdcentralens våg, men de var i alla fall mycket imponerade att jag hade hållit ut så länge som jag faktiskt gjort. jag hade gått ned 11,6 kilo enligt dem, men jag fattar då inte riktigt. Men vi får se, vi får se...  Nu är det bara blodprovstagning imorgon som är kvar, sen är jag redo för operation på tisdag! låt det bara bli överstökat! :)
jag ska försöka laga lite mat i helgen som jag ska frysa in inför kommande vecka. Får se hur bra jag lyckas med det nu då... men det skulle onekligen vara väldigt bra!
Hittade en gammal video på assar i mammas dator och insåg att det har hänt en hel del med honom på sistone. Jag insåg också att jag är glad att jag ska göra den här operationen. För mig själv, och för min prins så klart.
Tror jag ska dra en vända på stan i helgen också... myyyyyys (btw, jag hatar ordet mys)
Kramar
/Camilla

Fan ---->

jo men just nu känns det som att det inte finns nåt mer omotiverande än statistik 1; det här är inte ekonomi... det är då jävligt tur att man får räkna lite kassaflöden också. Annars hade jag varit lesssssen!
Nä men jag fortsätter väl då...
/Camilla

money talks...eller whats goes around comes around...

...är det jag har fått lära mig idag. Det är visst så och det är visst så vi ska lära oss ekonomi och inom livet. Det låter ju vettigt så jag väljer att acceptera faktum. Det har varit en überlång måndag och jag är trött, hungrig, har ont i ryggen. Men men, jag antar att man hade kunnat ha det värre.
Jag har i alla fall viktmässigt stått still sen igår... underligt nog med tanke på att jag var som en kanin på crack igår... Vi får väl se om det har hänt nåt imorgon istället.
Å på tal om det så blir det invägning nummer två imorgon på förmiddagen. Jag är förväntansfull! :)
(Det är så här känner jag mig idag - sjukt jävla osexig! (PS. Jag bjuder på den bilden, its a once in a lifetime!)
Shiiiiet, det är så sjukt lite kvar nu. Men narkosen oroar mig lite, ni vet jag har hört sånna där skräckhistorier om när man blir nedsövd, men egentligen inte helt utan känner allt men kan inte röra kroppen. vilken j'vla mardröm! Men det kanske är nyttigt att vara lite lagom nervös, man kanske kämpar lite hårdare om man inte är allt för säker i situationen...
Nä men slötvtitt nu då. Ses imorgon, pigga och glada! :)
/Camilla

Stövlisch

Jag har ju ett par cavallostövlar som är använda ett fåtal gånger. Dessa fina skapelser har dock ett problem; en av dragkedjorna är trasig och jag skulle verkligen vilja laga stövlarna innan det är dags att börja rida igen. Har kollat runt lite och vill verkligen att någon bra byter dagkedjan då de knappt har hunnit bli använda min stackars stövlar....
Hittade Strömsholms sadelmakeri och hoppas att det finns nån hästis därute som anlitat honom - Johnny tror jag han hette!!? Ingen !?
I samma veva funderar jag på att lacka på stövlarna.. är det ens möjligt.... jaja vi får se hur jag gör. tror dock att jag kollar med hajna Johnny först.
/Camilla

sssssöndag !

Mello igår= två bra låtar, de som gick vidare. Annars skräp. Fick umgås med mina finaste vänner vilket ger ett plus i kanten :) De är så fina mina vänner!
det känns dock som att vardagen är lite tråkig och jag skulle verkligen vilja göra nåt grymt. Typ nåt som man kan längta till.... Jag och min vän I har dock pratat om att eventuellt ta en tripp till huvudstaden där i maj för att unna oss en riktig shoppingtur när det är dags att börja byta ut garderoben. Det är ändå nåt att längta till. Får väl ha det som en morot då. Men det är ju förjävla länge dit!
Var och hälsade på en gammal vän på PRK igår. Det var sorgligt. Han ska tyvärr sluta sina dagar inom kort och det kändes bra att få träffa honom en sista gång. Han var dock sig lik och anade absolut ingenting. Vi har haft så mycket roligt tillsammans han och jag. Han har dessutom lärt många tjejer vad ridning handlar om så för det får vi tacka. Hoppas det finns mycket jackor att bita i på de evigt gröna ängarna! Lev och må Leo Peo.
Nu ska jag iväg och måla ett tak, säg till om det händer nåt skoj!
Total viktminskning: -12,3kg
xoxo/Camilla

10 dagar kvar...

Jo nu är det lite tid kvar tills jag nollställer räkneverken. Det känns grymt, spännande, härligt, läskigt, fantastiskt, konstigt.. ja alla möjliga konstiga känslor man kan ha. Jag längtar nästan mest till det att jag börjar ett helt nytt fräscht ätliv, då fokuset på mat helt försvinner och då jag äter för att det är nödvändigt och inte för något annat. Imorse stod vågen på -11,4 kg och jag fortsätter kämpa på.
Helgen känns välkommen och jag tror att jag ska festa till det med ett antal stalltimmar och kanske en visit på ridklubben imorgon. Schlagern får man ju heller inte missa!
Snurra min jord
/Camilla

vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig...

Jag har kommit fram till att killar med egen vilja är min melodi. Jag vet en man som har en enorm integritet och som imponerar mer och mer. Finns det någon som gör mer musik för sig själv och för att glädja andra istället för att göra musik för att bli kändis som Lasse Winnerbäck!? Jag tror inte det! Jag såg honom i programmet Mauro och Pluras kök häromdagen och han är den man som utan tvivel får sitta på min pidestal. Det är inte många som får den chansen... Säg, går han att kopiera???
Jag skulle nog kunna sträcka mig så långt som att påstå... Lasse W, du är nog lite av min idol.

Bilder

Jag har rensat i mammas dator och fört över lite bilder till min nya dator, så nu delar jag med mig lite av mina guldklimpar.
Så sjukt kul det är att sitta och titta på gamla bilder, och bara minnas och le både utanför och inombords. Tänk så sjukt mycket roligt man har gjort här i livet :D och mer ska det minsann bli! I denna bildkompott finns Berit som bäbis, Assar som skitig, Gunnar som stjärna, kompisar som kompisar och Tindra som hoppar! Hoppas ni tycker det är lika underhållande som jag tycker.

ledig dag

Hoppla! Idag blev det en helt ledig dag från Luleå i alla fall. Sköööönt! Har gjort lite nyttiga grejer idag, som typ stallet, handlat och sitter nu och sorterar in papper i några nyinförskaffade pärmar. Kanske ska iväg och måla tak en sväng hos Ida ikväll också. Vi får la se :)
Hr dock fått mitt kort till TVn här uppe nu, det är fantastisk! Lite roar små som man säger.... MEN jag fick se Avatar här uppe i mitt lilla krypin igår. Inte illa pinkat Camilla!
det går rätt bra med maten nu också- det känns som att jag har börjat vänja mig vid mina små matintag. Det är nog inte så dumt ändå. Vågen visar dessutom -11,2 kg så det tar sig- Det är typ 12 dagar kvar, och innan dess kommer en invägning på tisdag och blodprov nästa fredag. Sen är det dax! Shit vad tiden har en tendens att bara ticka på... kändes nyss som det var första dagen, och jag vet att jag tänkte - det här kommer bli de längsta fyra veckorna i mitt liv. Nu är det inte mycket kvar så, bra jobbat Camilla!!
Lev och må!
/Camilla

Förberedelse...

Jag sitter och skriver ner lite recept på soppor som jag ska äta i två veckor efter operationen. Tänkte vara lite förutseende och laga lite och frysa in så man har då man kommer hem. Man kanske inte är mest sugen på att ställa sig och laga mat då ;) Dietisten gav mig mycket matnyttiga råd om hur och vad man ska äta efteråt. Så nu sitter jag och trånar efter en mustig korvsoppa. mumma! Men soppförslag är mycket välkomna!
Mustig korvsoppa
Nu blire House!
/Camilla

Magiska gränsen!

Ja nu har jag nått den magiska gränsen på 10 kilo. Eller om man ska vara helt korrekt så är det ju 10,3 kilo :) Hur nöjd får man inte vara då! Jag har så mycket att stå i så jag tittar bara in snabbt idag. TVn på övervåningen funkar nu i alla fall.. jag har som en egen liten lägenhet här på övervåningen!
Ses i stallet mina vänner :)
/Camilla

RSS 2.0