gammal som gatan

Goddagens, har hunnit med att göra stallet och rida en sväng på min fina Aznavour idag...helt fantastisk häst då man får det att funka! Halleluja moment vill jag säga.

I alla fall fick jag ett lite udda, eller udda men inte så vanligt sms idag med ett erbjudande som jag helst inte vill tala om vad det handlar om. Men i vilket fall så valde jag att tacka ja, och kom snabbt att tänka på att det inte alls var längesen(eller var det!? ) sen man var i den sitsen att man behövde den sortens hjälp! Hahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta men man går mot ålderns höst, utan att tveka. Förr i tiden var det ju PARTY!!!! en valborgs men nu, kanske lite salongsberusad å knappt det. Man fasar för 30 sträcket, dock är det ju faktiskt få se nu 9 år kvar! Trots allt kommer man nog aldrig riktigt ur det där fjortisfestar stadiet om man en gång varit i det! :) En förhoppning i mitt fall.

Ska försöka dra en riktig fjortisfest imorrn eller vad sägs !? ;)
Men nu ska jag ta mina nyinköpta "Ray Bans" och dra en repa på stan:



Fjååårtis...
/C

snart torsdag

Jag håller på att längta ihjäl mig! Men nu är det bara kankske ett dygn kvar till vi ses jag och min mr slow K :) Det var ett tag sen sist ju!
Imorgon tror jag nog att vi ska försöka ta oss till en brasa och jag hade ju hoppats på att kunna cykla dit, men Tindra får ju inte springa så långt ännu så jag funderade på om nån har en cykelkärra att låna ut? Kanske jag hör med pappsen om de har någon, det skulle väll va en smart idé!


Men det blir PRKs brasa med sjukLars och Ida ( har ju kännt mig kass hela veckan, tänk om jag har körtelfeber :O !!!) och man kanske tar med sig en korv dagen till ära också. Häng på den som vill!


Jag höll nästan på att glömma, jag måste på systemet imorrn också! Undrar hur länge de har öppet? Och hur jävla mycket folk det är där!? Antar att alla är lika kassa som jag å väntar till sista minuten...
Ska ju dock vara varmt både imorrn och på fredag så man kanske till och med kan ha sina fina ballerina :) parteey parteey! Nu är det slut på nya tider, nu är det färdigt med att vara nucka, nu ska hela ferren äga!
Jag får ju lova att bjuda på lite gamla partybilder från old good, very good times:











Ja ni så där...det var dagens morrondag och dagens nostalgitripp.

Inte så bitter
/C

Jag ryser och grinar

Hoppas nu att det är lite hästintresserade som läser den här bloggen för nu kommer en rysare! Kolla in denna videon, jag lovar det är det bästa jag någonsin har sett...vilken fantastisk ritt! Go Satchmo!

pinne i röven?

Det är en ny dag tack och lov! Jag var på kassaste humöret igår och jag tror att min stackars pojkvän fick sig en släng också :S Så jag ber om ursäkt för formbotten igår i alla fall...
Som sagt nya tag idag, och jag var faktiskt ganska aktiv igår trots att jag  var lite purken :) Jag hann ju med allt de där vanliga, men även att lägga ut en ny annons på min sadel som jag tänkte bli av med. Jag kan ju lägga ut en bild här och om nån är i behov av en sadel så är det ju bara att säga till, spread the word helt enkelt!
Det är i alla fall en svart Albion Style med 18" i säte och cutback, bomvidden W men sadeln är ändå mer som en XW. MEn om ni vet nån som är intresserad så skriv en rad!



Jag hann också med att maila lite bilder till Tindras uppfödare och det blev sagt att vi eventuellt ska försöka dra ihop till en valpträff med alla valpar ur kullen. Å ja det är sant...det finns en till Tindra i samma kull!
Nu ska jag göra mig min morgonomelett och sen så drar karusellen igång även denna dagen...nedräkning till sommaren har deff! börjat.

Ska förresten till Malin på ferre på fredag, det ska bli riktigt riktigt skoj! Grillning och sen festen med nya och gamla vänner! Känon!

Ses i vimlet
/C


filmtips

Kom på en grej, jag såg en gode rolig film i lördags. Lite så här halvskum men ändå som värd att ses. Den var ju egentligen lite bitter men jag skrattade mig igenom den ändå. Se den, den fastnade som, titeln är då "A complete history of my sexual failures" och ser ut så här:


Se den å skratta åt det bittra ironiska livet ;)
BF
/C

jävlat omotiverad

Åååh idag är dagen då jag spyr galla!! Jag är så grymt omotiverad för skolan så det finns inga gränser. Jag är sååå trög, och jag fattar knappt vad jag sysslar med...dock bara ett prov kvar så jag måste kämpa mig igenom. Har dessutom fått för mig att min magister inte tycker att jag är specielt smart...hm, undrar hur det kan komma sig!?
Kolla själv då om det är så himla lätt!



Nu är jag på jobb och surar för att jag har alldeles för LITET bord!

BitterF
/C

vilken härlig dag

Idag har jag varit så duktig! Jag har städat och tvättat Svea och hon har fått sommardäck plus kollad olja. Jag känner mig verkligen helylle! I alla fall en riktigt härlig dag...lånade mamsens kamera och tog diverse bilder. Jag tänkte att bilderna får tala för sig själva :)

Syns
/C






helgen

Jag hade tyvärr ingen tid till att blogga igår, jag sysselsatte mig med en föreläsning om ryttarens inverkan på hästens rörelsemekanism. Det var väldigt intressant och kommer det en sån igen ska jag gå och jag rekomenderar det varmt till andra intresserade.  Det förklarade väldigt mycket varför min hästa har varit som han har varit och varför det tar så tid att ställa om till en ny ryttare.

För övrigt är min häst sååå fin just nu. Han är som en helt ny häst, alldeles avspänd och lugn och riktigt rolig att rida på. Ska på träning imorgon igen, det ska bli roligt att komma igång och rida lite mer ordentligt. (Assar  och Joachim Thomsen augusti 07)

                                  aznavour firfod 019.jpg

Ska i alla fall styra upp livet nu, Svea ska få sig en helrenovering idag, ska damsuga och dammtorka...hon kanske till och med blir tvättad på utsida och får på sig sommardäck! :)
Vi hörs då!
/C

superbloggaren C

Jag är bara hem å vänder, ska svida om nu och åka på Nodo med tjejerna och fika... hä bli najsigt. Ska till och med lämna min hund med Lars..undra hur det går ;) (sist blev det lite kaos när idas katt visade sig vilja attackera min hund, ska dock nämnas att det var två vuxna karlar mot en hundVALP och en katt)

Jag meddelar om jag får höra nåt snaskigt skvaller eller om jag ser nån med roliga skor :D
P tonight?
/C

Vad gör man en fredag i Pite?

Så jag kom ju på en grej! Jag har inget att göra imorgon kväll... El Anderso är kvar hemma i Kalix och jag ska på föreläsning på lördag och kan inte åka dit...vad ska man göra? Har glömt hur det var "innan"... kom gärna med förslag, jag har helt idétorka!

FridayI´minlove
/C

tror att jag har reacht a beslut

I alla fall så har tankegången varit om jag ska packa ihop alla mina grejor och dra norrut nu när jag ska börja plugga (förhoppningsvis:D ) I think I made up my mind! så nu blundar jag och hoppar...igen! det börjar låta som nån tråkig komedi med 100 uppföljare :S

Är iaf på väg hemåt nu. Det blir kanske lite mat på affärn också..om jag har råd :D
/C

fort var det gjort

han är snabb han Kenneth, provresultatet har kommit. Som jag sa...jag kravlade mig över gränsen till G å får fortsätta framåt med de sista 2 kapitlen. 1 prov kvar! Sen är pinan slut!

Ingen matematiker
/C


nagelbit

nu är det gjort, provet alltså och jag är så nervös så jag jävlat håller på att skita på mej! Ååååh det var så svårt och som jag har sagt så är jag som ett blankt blad när jag går in och ska göra prov. Samma sak idag....hugaluga! Kankse lyckade jag skrapa ihop nåt poäng så jag släpar mig över G gränsen men inte är det mer, tro mig! det behöver ju heller inte vara mer iofs....

Jag rycker till varenda gång det plingar att jag har fått ett mail....spänning! Men jag uppdaterar om hur det gick! Lunch och megastor huvudvärkstablett väntar!
/C

störning

Ja satt å kolla på facebook lite och kom till en tjejs sida här i stan och jag tänkte typ, så jävla dryg, hon gillar jag då inte! Men så tänkte jag lite längre och kom fram till att hon är ganska lik mig själv...å det är ju sant, de flesta som jag stör mig på eller kommer mindre bra överens med är sånna som är som jag själv, lite glappkäftiga och tar mycket plats! Skumt hur det kan bli.

Förundrad
/C

shoppaloss!

om jag kunde så skulle jag utan att tveka shoppa tills pengen var slut, nu är det tyvärr så att pengen är slut redan innan jag börjat shoppa :O  Men om jag fick skulle jag vara så här vårfin :)
    





Se så! Helekiperad!
Spring fabulous
/C

som en fiis i en posa

JA så sant som det är sagt, fattar inte hur det blev så här häktiskt just nu då! Jaq fyller i all fall mina arbetslösa dagar utan problem...hoppas nu bara att man får lön för mödan. Har varit på skolan idag...sista lektionen innan prov nr 2 imorgon! Känner mig lite så här nervo men jag ska räkna lite till idag så känns det säkert bättre. Kom ihåg, det är bara G som behöver åstadkommas, om jag så ska kravla mig över G-gränsen :O
Mitt stora problem är i alla fall att när jag väl sitter där med provet så fryser liksom hjärnan till is eller föryngras eller nåt, det känns typ som första dagen jag såg dagsljus, som ett blankt A-4 bara. Jag fattar inte, för på lektionerna när jag räknar känns det som att jag har läget under kontroll.
Kan det hänga ihop med min bristande förmåga att tävla? Min överhängande prestationsångest? Eller bara ren dumhet?

Men man kan i all pluggstress komma fram till att vädret är härligt och att vi kan börja räkna ner mot fest! 2 ggr på mindre än 2 månader, det börjar verka vårkänslor bannemej!! I can feel it tingeling, ungefär som tingalingtingaling fast i kända och okända kroppsdelar. Kanske är ensam om detta.

Men tar jag min fis och återgår till påsen!
Over and out
/C

älskad och saknad

hittade förresten denna bild när jag rotade i papsens bilder...man blir nästan lite gråtmild och tro det eller ej så har det bara gått sedan i September sen vi senast sågs. Känns otroligt när man sitter här just nu...
I alla fall en riktigt god vän som lämnat ett enormt tomrum. 



/C 

kass Cääm

Jag vet att jag är kass men har haft så mycket att göra..jag ska uppdatera på riktigt så snart så snart...Men den som väntar på nåt gott you know...
Första ridpasset efter skotappning och allt, han var kanoners! Nu blir det verkligen bra att få komma igång och treena igen. En riktigt stjärna den där Aznavour, se å önska att han vore din ;)

Full av kärlek
/C

facebook

jah har varit på mitt gamla jobb idag...haha det var skoj! jag tror de blev glada att jag kom..plus att jag hade med mig lite fika som fjäsk ;) I alla fall så skulle jag berätta för en gammal arbetskamrat att jag hade skaffat en man/kille/karl whatever...men han visste redan det. Jag har inte sagt det till nån där...men Facebook det är därifrån det kommer. Fantastiskt mycket man inte vet att folk vet. Superkyligt!
/C

Me and mr slow K:

ny dag ny måndag

Hä vart så mycket igår så jag bloggade inget! Sorry för detta. Nu ska jag dock iväg på skolan och repeterarepetera! Ska göra andra provet på troligtvis onsdag :O så jag måste ligga i...har hört att det ska vara ett svårt prov men jag försöker hålla mig iskall...supercool;)

Måste ju komma ihåg drogtestet med ju! Man måste ju som göra det om man vill jobba på Kappa...lika bra att få det överstökat juh! Idag kl 14! May not forget!

Nu drar jag ut tummen ur arslet...jag reser mig upp och går till stallet och utför min 4502 mockning i hela mitt liv!

Synes
/C

naket

Det ligger just nu en halvnaken karl i min soffa..vad ska jag göra!? haha använd fantasin....Har i alla fall käkat på thaigarden ikweel och sen blev det lite spelgathering hos Idsko.. I varje fall så ÄGDE vi ut killarna..de hade inte en chans mot oss tre mycket skärpta kvinnor! Känndes bra att få briljera lite extra...visa vad man går för helt enkelt.

Men när vi som sagt satt där på TG så tittade jag ut genom förnstret och konstaterade att inte var det många pitenissar ute en lördagkväll! Det fick mig att tänka på att alla är vi är rätt originella häromkring och det ledde då tanken vidare till detta...njuuuut:




Mycket kärlek
/C

en helt vanlig lördag

Hmm, vet ni! jag tror faktiskt att jag kan lyckas med äventyrsbadet imorrn! om det nu inte händer nåt drastiskt det vill säga. (en parentes bara)

I alla fall så har jag en massa! fodringar idag, mamsen har departed till Jokkmokk för arbete och jag är djurvakt! Men okej det gör väl inte hela världen men däremot...gaaaah Malin kommer hit ikväll. Jag har saknat henne, och alla andra också så klart men bara att vara tjejgänget och göra det vi gjorde förr! Typ kladdkaka och Greys anatomy på onsdagar, typ raggen och sjunga allsång i bilen! hahaha såå lejda kvinnor. Typ alla våra roadtrips, Ume, Happis och för att inte tala om Byske! Vad gjorde vi förresten midsommar 2008!?

Sen så ska jag bara säga, jag har världens finaste hund, min charmiga lilla prinsessa...hon är bara ett helt original och en kanoninvestering för en som vill ha en kompis!

Jag har ju varit lite kass på att lägga upp bilder, tänkte att det skulle bli ändring på det.Men remember...kvallan är INTE bra..mest bilder från mobilen bara.

På tjack
/C




Världens bästa syster!

Jag har helt klart världens bästa syster! Hon har gjort min blogg till min alldeles egna personliga...duktigduktigduktig det är vad hon är det. Tack till bästaste Sosso!

Sleepy
/C
                                    

svunna tider

Idag när jag gick ut från skolan på väg hem så fick jag syn på en bil som stod parkerad utanför Af...jag såg vem det var som satt i den och det pirrade liksom till i kroppen och jag sträckte på mig lite extra och gick stolt förbi med mina Garboinspirerade brillor och tänkte "det var minsann längesen jag var så där ung och naiv" haha...typ 3 år sen! Roligt dock att denne är ungefär i samma stadie som då fast mer medelålders bara :P Det var förr i tiden det, fan vad det har hänt mycket!

/C
PS. Jag bjuder på lite gamla VS nya bilder på moi!.DS


Livet i ett ekorrhjul

Äta skita plugga stallet skita jobba stallet äta skita stallet promenera kanske skita en gång till å sen sova! Thats it! för denna dagen..kan hända att skita förekommer oftare än jag nämnt här...äta också iofs. På helgerna kryddar man till det med lite *** också ;)
XOXO

Villig
/C


snaart!

Nu är tiden för ansökningar till universitet och högskola slut... jag har sökt och bestämt mig för vad jag ska bli. Det roliga i kråksången är nu också att jag bara har två sidor kvar att räkna på andra kapitlet i matteboken...jag trodde ALDRIG att jag skulle säga det här men, det är ganska roligt att räkna matte :S
Prov nästa vecka!

Kör hårt
/C

Vem älskar inte Nalle Puh

Jag älskar Nalle Puh ( och jag har kommit på detta för att min boxer retas med mig och låter mig se Disney Channel trots att jag egentligen inte har den....snart är den borta igen...)
Men lyssna på typ världens klokaste varelse, NASA och MENSA och allt vad ni nu heter, lyssna och lär:

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

                                       
/C

jäkla kvinnlighet

Nog vet jag nu varför jag var en gnällig liten fjortisbrud igår...lingonvecka! Jaja naturligt och allt, inte vet jag, men skoj är det i varje fall inte.  Å jag som hade hoppats på att få äventyrsbada i helgen! Jäkla skit...

Dessutom kan man ju diskutera det är med vädret. Det är då inte varmt ute i alla fall...hur mycket man än vill gå omkring i sommarjacka så går det inte. Det blåser ju fasen istappar ute och vinterjackan satt som en smäck när jag åkte till skolan imorse.
Vårkänslan har trots vinterjacka och lingonvecka infunnit sig och jag blir som varje år peppad på att göra något drastiskt eller dramatiskt...jag är som nöjd så länge man är i vinteride men nu behöver nåt fläskigt hända! Jag behöver förslag på nåt gratis men jävligt häftigt! Kom igen nu!

RASTLÖS
/C


bloggtving

En lätt sliten och lite formtappad C bloggar endast dessa få ord idag på grund av Lars...vi kan kalla det förfrågan om nya blogginlägg. här kommer det då, jag har haft jävligt ont i huvudet och inte kommit mig för att blogga helt enkelt! Jag är ledsen och lovar att ta igen allt tappat imorgon. Jag laddar batterierna

Signing out
/C

godmorgon

skööönt med sovmorron å bara ta det lungt. Vi är tillbaka i pite efter ca 3 intensiva dagar i bortglömda Kalix. Borta bra men nog var det skönt att komma hem igår.  påskpåskpåsk...ja det är det nu iaf och vi har handlat allt och är redo för en stugvistelse imorgon, jag tror Tindra längtar mest...hon är pigg och vill ut! Men mat, det vill hon inte ha...bortskämda j'vla mammagris! Undrar vem som har gjort henne så...;)

Ska till den andra mammagrisen nu som jag då verkligen inte fattar varför han inte tar sig i hullet. Jag tycker han borde ha gjort det med tanke på hur mycket mat han får, och hur lite han gör. Men vi får la avvakta tills hårfällningen är över..kanske är det som stör honom.

Jajja djuren kallar!
PS.jag har syndat!.DS
/C





ett skratt förlänger livet...yeppyepp

Kolla in det här klippet, om du inte börjar skratta under tiden det rullar, ge dig till känna!!



Skratta å njut
/C

Slapptask....?

Det sägs att det är påsk....jag hatar påsk!! Vet ni varför, allt jävla godis överallt. Dte enda folk gör och tänker och handlar är godis! Om man inte äter godis kan man ju bli smått jävla galen av att se eländet. Åker man till exempel på ICA så är det vart man än vänder sig, en godishylla och lösviktsgodis utplacerat i hela butiken. JAG ÄLSKAR GODIS!!! jäkla påsk...





Jag måste bara säga, jag har världens bästa hund! Igår så skulle jag ta bussen från Pite till Kalix och Tindra skulle åka med. Hon har aldrig åkt buss och knappt jag heller. I alla fall så var det knöktjockt på bussen och vi fick nästan inte plats. Hon var rädd från början men la sig ner på golvet efter en stund och låg där hela resan. 2 och en halv timme utan ett pip! Hon är bara bäst min bästa investering någonsin!

För övrigt, mina goda gärningar går INTE framåt..jag ligger på typ -2 poäng!

Ondska personifierad
/C

lettisch

Vet ni att gooda gärningar lönar sig, det har jag kommit fram till. Love,love,love som en go vän brukar säga! Kanske man skulle ta å dra igång ett experimet och så kan jag redovisa det här. Jag måste göra minst en god gärning per dag, men så klart hellre fler! 1 p för varje och jag redovisar här och vi provkör 1 vecka.

på tal om love....jag har kommit fram till att jag har en förälskelse i detta liv....lyssna och njut.



Bliiid som vä bruk säg
/C

Ser jag död ut!!???

Om det är någom som har missuppfattat det här med mager = död så vill jag bara klargöra att jag är sååå långt från både anorektiskt och död som man bara kan komma. Jag har tappat ett och två kilo men det finns fortfarande mycket fläsk att ta av, så här ser en utmärglad, nästan död kvinna ut:



Håll detta i tanken nästa gång vi ses!

Frisk som en fisk!
/C

GI förslag??

Är det ingen som har ett bra förslag på nå bra GI mat, jag har helt slut uppslag och är less på det gamla vanliga...kanske nån böngryta? Hjälp?

Bönan
/C


blogga hela natten blogga hela dan

jag vill börja med att säga...formtopp!! fatta sköna känslan när man har sprungit maraton i typ motvind...eller nä snarare monsunvid och att sen börja känna lite som att man tagit sig "throug the monsoon" som ni vet tokio hotel verkar veta en hel del om. Ja så känns det idag, men det kan lika gärna vara platt fall imorrn igen...men jag har en magkänsla och den talar för inget mer monsun för min del!

Var på mitt sånt där jobbgaranti möte idag och fick förresten en massa beröm för att jag är så kallat "ambitiös" men för mig är det mer som JAG MÅSTE JU!!! JAG DÖR HELLRE ÄN GÅR ARBETSLÖS!!...ungefär
men tackändå, det var snällt sagt.
 MEn i vart fall fick jag ett tips om nåt som hette skugga en elev, som man kan göra på det universitet man vill gå å då får man följa med en hel dag och se hur det går till på det program som man vill gå.
Det låter helnajsigt och jag ska höra mig för om jag får komma dit!

Om nån är interested så är det här det jag ska bli när jag blir stor:

Internationell ekonomi, kandidat 180 Högskolepoäng
För dig som vill arbeta i affärsverksamhet med internationella kontakter och i internationella miljöer. Internationell kompetens efterfrågas alltmer bland arbetsgivare och den internationella ekonomutbildningen öppnar möjligheter till spännande och utvecklande arbeten i Sverige eller i andra länder. Speciellt för denna utbildning är att du vanligen studerar utomlands under en termin

PS. Lutningar och tangenter suger geckoballe .DISS

Speedad
/C



Vågen


Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.


'
En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.


Element: luft Kvalitet: ledande Polaritet: positiv
Nyckelord: Venus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad.

Dettta ska alltså vara en exakt beskrivning av mig, och jag tycker om jag får reflektera att det stämmer ganska precis exakt för att vara ett "skoj" på internet. Eller stämmer i den bemärkelsen att jag känner mig så som ovanstående beskriver, men om ni har har invändningar så säg!

I alla fall, ponera att jag har ett dilemma och att jag måste lösa detta ganska stora dilemma, hur ska jag applicera min nyfunna förklaring av mig själv på mitt diulemma !??? Jag har ingen aning!

Citerar: En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot"
HUr löser man det här om man har funderat i si så där 2år men fortfarande inte kommit fram till svaret...vad är att snabbt ta ställning???

Funderar
/C

vindarna vänder

Nu så, då var det lördag, och jag har för en gångs skulle tråkigt en lördag! Helt otroligt...men jag ska nog ta mina två hundvänner å gå ut på prommis så man inte bara sitter på arslet hela den.

A har precis åkt till Ume också och grabbar, ja de är för evigt grabbar...jag säger bara så mycket. Stackars Ulle han har det inte lätt!

Joo jag glömde, jag klarade provet igår! Å detta innebär att jag är ett steg närmare examen i internationell ekonomi ;) Känns härligt att allt slit lönar sig ändå, å tillbaka på skatten på samma dag. Kan knappast bli bättre! Vindarna vänder, allting som händer, ce la vie, ce la vie!

Vad mer då...Herta är flyttad till Therese och det gick oväntat smärtfritt, Assar har trampat sig REJÄLT så vi bandagerar varje dag för att få bort den förbaskade hältan.

Mer än så var det nog inte idag...
/C

tragiskt

Enligt Facebook är det här mitt sätt att dö, ALDRIG, jag vägrar säger jag då!! Jag ska dö på nåt mer exklusivt sätt, typ bungyjumping och alla ska minnas mig som den modiga kvinnan som offrade livet för en bungylina! Inte då så här lame i alla fall : 

                                                                        

Du somnar in dagen innan du fyller 100, en sköterska hittar dig i din egen avföring med liggsår över jävla allt. Dina barnbarn minns inte ens att du var vid liv. Det är bara prästen på din begravning. Men tänk positivt, du slapp dö av Cancer, Hiv, Hjärtattack eller på något våldsamt sätt.

Living la vida loca
/C

KontrollFREAK

Idag är det torsdag, jag är inte fullt lika arg som jag var igår och i förrgår så det börjar med andra ord sakta att lägga sig. Så få se nu, vad har jag framför mig nu då....
Jo, torsdag ikväll då kommer äääntligen min kille till mig, som jag har längtat, få se nu, jag tror det har gått 10 dagar sen vi senast sågs!!!! Alla som läser bara, jaha 10 dar det var väl inte så huvva mycket , men jag ska tala om att för en kvinna som är nykär och aldrig får vara nykär färdigt så är 10 dagar en mycket lång tid.

Sen imorgon är det provdag, jag är lika nervös som när man skulle börja om skolan efter sommarlovet när man var liten, nån som kommer ihåg? Ja men i alla  fall så känns det ändå hyfsat och jag hoppas att jag kan tvinga mig över G gränsen i alla fall :)

Fredag ska jag hämta Wilma också, så helgen blir alltså hund^2, Sosso ska till Sundsvall och ska spela handboll!

Ungefär så långt har kontrollfreaket C kontrollerat, det är stressande! Men vi får VÄL se vad helgen har att komma med helt enkelt.

Förresten, till alla inblandade på påsk, jag har styrt (kontrollfreakat) och vi kan vara i Tommys stuga och sova från söndag till måndag. Funkar det för alla?

Åååå om jag ändå  hade varit Gossip girl, då hade jag fått skriva XOXO...

/C

The time of our lifes

Finns det nån där ute som skulle vilja uppleva det här en gång till..? Jag vet att jag skulle göra det utan att tveka!



eller kanske det här??



eller kanske detta sköna ögonblick!



Vad säger ni brudar, vi kör en favorit i repris va!?
Pleeease!/C

...AAAHHH!!

Måste bara säga, tack till alla inblandade för all hjälp med matten! Det är guld värt och tro det eller ej det fastnar en del i alla fall trots att det kan verka lönlöst...

...jag är även ledsen för alla eventuella mardrömmar som det kan framkalla!

Ååhh jag saknar min karl, men nu är det nära, jag vill kramas! Jag kramas allt för sällan. Men det är väl så när man är i ett distansförhållande. Hur klarar folk av det egentligen !? Eller jag gör ju som också det men jag menar det blir ju som inte på riktigt. Jag behöver kärlek! å jag behöver det nuuu!
Å så sant som det är sagt, när man inte kan få något då vill man bara ha det ännu mer!!!


Annars då.. fattig som en kyrkråtta, behöver färga håret, måste städa, måste handla, måste panta burkar, måste plugga, you know...

Dock här kommer dagens fräckis: 

En finne går till doktorn

 

En finne går till doktorn.

- Doktorn, jak e så jävla trött jämt. Sener mej utmattad varje dak.

- Beskriv en dag så ska vi se vad vi kan göra, svarar doktorn.

- Vaknar klockan suu och nullar särringen. Äter frukost och nullar särringen. Åker till joppet och joppar. Åker hem på lunchrasten och nullar särringen. Joppar, åker hem, nullar särringen, äter mittak, nullar särringen, tittar tefe, lägger mig o nullar särringen tre gånger.
Doktorn småler och säger:

- Du kanske själv har nån ide om varför du är så trött på dagarna?

- Jak vet inte, doktorn. Tanse det kan pero på allt småronkande på joppet?








 

RSS 2.0