tagg

Jo men ändå, plusgrader och en chokladbanan shake+kaffe senare så är man ju denna lördag som en ny människa. Det ska utföras en del sånna där trista sysslor idag då mamma har åkt till Happis... typ mocka i sinne! Å så ska jag och Idsko lasta Hyazint osvosv...



Men ikväll drar vi till Jenny i Honoluleå för tjejparty/kväll! Grymt trevligt att umgås bara en massa tjejer, och jag ska ändå vara jävligt snygg! Lev och må, och njut av lördagen -  den inträffar bara var 7:e dag! :)

Total viktminskaning: 8,9 kg!!

Dont hold it against me
/Camilla

Shopping!

Nu har jag shoppat... ojoj det blev en del, men skoj var det! Det blev två grimmor, en till Berit och en till Assar, ett par boots, en ryktborste och 2 par mörkblå Mia RS benlindor som ser ut så här:



Det blev också en ny TV på reprisen för chockpriset 100:-!!!! Eftersom allt jag äger har gått sönder så kan jag nu med glädje meddela att all trasig skit är utbytt och jag är som ny! :)

Hade fått kallelsen till inläggning Sunderbyn nu, det närmar sig! Fy fasiken vad ja längtar! 07.00 15 februari!

Nu ska jag iväg och ge Jürgen en helrenovering, ses i tha garagee

/Camilla

det går upp å det går ner!

Ja, idag är livet helt enkelt fantastiskt! Vädret gör ju en helt lyrisk och man bara älskar allt. Utöver det så har min finfina ponny A skött sig exemplarisk på tömmen och han är min favorit alla dagar!! :) Invägningen för dagen var också över förväntan; -8,8 kg!!! Korvabstinensen har lagt sig, MEN männen bör fortfarande hålla sig undan ;D




Nu ska jag shoppa, ska visa sen om jag fyndade nåt fint!

Kärlek till folket
/C

Ikväll är det landskamp - naturdiet vs varmkorv!

Ja jag säger då det, ingen fyndig liten människa som vet hur man ska få bort dillet på korv i korvbröd!? Jag bara tänker på korv, hela tiden! Förutom när jag är i stallet - slutsats: Jag bör vara mer i stallet! Trodde idag att jag hade börjat tappa fattningen, då jg satt som en tiggande hund bredvis Linnea idag då hon åt tacotallrik.... stackars hundar som måste plågas så...


Samtidigt har jag ju börjat vänja mig vid mina nya vänner, Naturdiet blåbär och Naturdiet choklad/banan:





Så för att rikta fokus från allt som har med mat att göra så ska jag ta mig iväg till en hästaffär imorgon och kanske fynda något på REA!! :) Det blir mitt fredagsgodis, always remember; Det är värt det!!! ....

...but it still sucks!

Det är dock ett fantastiskt väder på gång så jag tror att jag ska ta och släppa ut mina utvilade, heltaggade, superfräscha hormoner! Alla långa, mörka män bör hålla sig undan!

Jag beslutade mig för att beställa en ny dator nu, det får vara sluttjafsat nu - hä ska bara funger! Jag såg att den var skickad redan i eftermiddags så jag hoppas verkligen att den hinner komma imorgon under dagen. Det blev en Hp igen. Som ser ut så här:



Nog för mig idag, SlöTVtitt.nu

Total viktnedgång: 8,1kg

/Camilla




Dag 8 :)

Jag har haft fullt upp så bloggen har fått ligga på is ett par dagar. Det blev en tripp till Umeå i söndags, jag och mamsen drog iväg över dagen. Det var mycket trevligt, med både omväxling och kul att se K:s nya häst. Vilken fin en! ÅHH! En riktigt flott dam med världens goaste blick! Jag blev lite kär, trots att det var ett sto ;)

Jürgen har fått gå ett par vändor till Luleå också, och han sköter sig som en riktig pärla. Jag investerade i 4 nya hjulsidor igår, och de ser ut ungefär så här (www.jula.se):

Hjulsidor med 5X2 ekrar
Han fick en doftboll som ser ut som en smiley också, och är med andra ord jävligt pimpad nu!

Det var fest med stort ÄFF i lördags, och tala om att det blev som förr i tiden. Sjukt kul att få träffa "gamla gänget" och köra en back in the days fest! Jag svingade inte mina lurviga, kändes som att jag skulle bli kvällens nyktra partypooper och tog ett klokt beslut istället, nämligen att sova!

Sorry mina vänner, jag var bara tvungen att bjuda på denna oooootroligt fräscha bild! (lånad av Malin) hänn va it igår!



Skolan har börjat på riktigt nu igen, men det enda jag kan tänka på är nedräkningen till op dagen. Jag planerar och försöker hinna så mycket som möjligt innan och det är ovanligt svårt att koncentrera sig... undra varför!? 


Ikväll söker jag till Danmark, vilket liv man lever, jag är himla nöjd! 

Total viktminskning: 7,2 kg

Jag vill ha vår BTW!
/Camilla

 

Piteå!!

Idag har jag hämtat min nya polare Jürgen, en saab på 14 vintrar och med mycket fin färg :) Han har fått testa dra stortransporten när vi hämtade hö och han klarade eldprovet. Snart ska Assar få ut och åka bakom en Saab :)

Mamsen har även hunnit med att rida på min fina, fina, fina häst! Fantastisk är han, och jag hann med att ta lite bilder, så jag bjuder på dem här nedan:






Ikväll blir det att göra stan med mina tompisar, iklädd kavaj, silverlinne, och svarta jeans...nice! tror till och med att jag ska ut och svinga mina (på allvar) lurviga! Imorgon ska jag och mor min på en snabbtripp till Umeå och hälsa på Katarina och den nya stjärnan. Kul Jul! :)

Vikten har stannat av idag, står stilla på -5,2kg idag. Hoppas på bättre resultat imorgon... Prova dock inte att lukta i min mun , fiiii fan!! Jag tuggar mycket golukt ;)

Ses på stan mina vänner!
Jag älskar A
/Camilla

PS. Svea går i graven nu

Svea min fina kamrat har rullat många ihärdiga mil, men har nu inga krafter kvar. Jag får tack för lång och relativt trogen tjänst! RIP




Stolpskottets riksförbund har sammanträde...

Alltså det första jag gjorde efter min mycket långa sköna sovmorgon var att jag tillsammans med en päronshake öppnade tidningen. Jag hamnade på insändarsidorna där en man hade skickat in ett "årligt" bidrag. Han hade nämligen skrivit ett ganska uttömmande inlägg om att det var skandal att fettisdagsbullen hade börjats säljas redan den 17 december!!! Det enda jag kan bidra till den diskussionen är, troligtvis har han inte så mycket att sysselsätta sig med på dagarna...



Jag fick mitt lönebesked igår, och jag kan säga så mycket att wooohoooooo!!! Eftersom det kurrar i Camillas kontomage så är det mycket välkomnat. Speciellt med tanke på Danmarks osv osv...

Just ja! Hann ju inte skrivat något extremt intressant inlägg igår och därför har ja en glad nyhet, nämligen att jag nog är Saabägare! :) Som jag sa till VH, Eldig och stabil till temperamentet, fux valack vid namn Jörgen --->en man att lita på, precis som jag vill ha det! Jörgen ser ut ungefär så här(lånad bild):




Å till min dagliga viktuppdatering kan jag säga att invägningen nu på morgonen indikerade en total viktminskning på-5,3 kg!! Yeeey!! Det är väl typ, få se då exakt 25 dagar kvar till dagen D!!! :)

Nu ska jag ut till mina fyrbenta vänner och låta benen ta mig på en promenad.
Vi seees!
/Camilla


Politikerdebatt...

Mona Sahlin,  och Maria Wetterstrands sista partiledardetbatt, det är faktiskt lite sorgligt. Hur ska det gå med den samhällsekonomiska situationen och vilka välfärdseffekter kommer det få!!? Så jäkla lågt av Jimmy Åkesson, att inte ens kunna lägga undan fientligheten under en sista debatt. Tur att han inte är vassaste kniven i lådan!


Själv mår jg lite bättre idag och börjar kanske vänja mig vid min nya diet. Morgonvågen visade -3,3 kg, men troligtvis mest vätska :)



Nu ska jag ut i kylan igen, till mina pawnisar! :)
/Camilla


mat...

Varför är det mat överallt!!!??? På TV, på radio, i tidningen, på skolan... aaah Its haunting me!



hungrig
/Camilla

långa j*vla dag...

Jag tror aldrig att den här dagen kommer att ta slut. Seriöst! Jag började 06.00 imorse då min klocka ringde först gången...
Så har jag skyndat till Luleå i mammas blåa "mustang", fått lägenheten godkänd och nu är jag med andra ord officiellt utflyttad!

Jag fick kaffe hos J och J och efter det så bokade vi ett möte med utlandskontoret. Ansökningen till utlandsstudierna ska ju vara gjorda senast den 1 februari. Det gav lite klarhet faktiskt, det känns som att det är ooootroligt mycket som inte är ordnat. Men nu har jga lite mer struktur och som det lät på utlandskontoret verkar det som att det blir Copenhagen för min del! :D Som jag längtar!!! Dock så måste vi ordna boende själva, men det finns tydligen ganska stort utbud av hyreslägenheter så det är väl kanske inte allt för svårt.

Jag kommer troligtvis att finnas här, from september 2011 till januari 2012!! yeeeey
 
http://www.ku.dk/

Min först dag utan riktig föda idag också... fi fan! Men jag gnäller inte, siktet är inställt. Ställde mig på vågen då jag kom hem för en timme sen och det stod -1,2 kg! Hur i hela friden har det gått till!!??? Vätske eller what ever, jag är nöjd! :)

Köpenhamn, jag kallar på dajjjjj!



Flyter
/Camilla

im gonna let you in on a little secret....

Det är nämligen så att efter min lilla invägning idag så börjde jag fundera. Det finns ju några av er därute som kanske är lite intresserade av att följa hur min viktresa från start till mål kommer att vara, därför har jag tagit beslutet, att fast det är väldigt personligt så ska jag ha bloggen som ett litet bollplank. Vi får se hur det går...

Att var tjock är inte lätt, inte på nåt sätt egentligen och jag vet att jag själv har lidit av övervikt så länge som jag minns (mer eller mindre). Jag har bantat, jag har skämts, jag har gömt kakor och halvätna mackor i skrivbordslådan som 9 åring. Jag har smusslat, jag har låtsats som ingenting, jag har försvarat mitt beteende, ja man kan säga att jag har gjort allt! Efter många år av bantande så har jag till slut nöjt mig, accepterat att jag kommer gå igenom livet som tjock, eller om man ska vara helt ärlig så har jag nog ljugit för mig själv så många gånger att jag till slut trott på mina egna lögner. Det vill säga intalat mig själv att jag inte har några problem med det, men hallå!! vem vill egentligen frivilligt vara fet!!!???
 Men så kom det till slut en dag då jag var tvungen att ta itu med problemet och erkänna för mig själv att det jag lider av nästan liknar ett sjukligt beteende. Jag sökte hjälp. Så här är jag nu, ett år senare, en månad innan mitt livs största förändring. Jag tror aldrig jag har varit mer motiverad till någonting jag har företagit mig och det är så mycket saker som jag i dagsläget har svårt att utföra som jag så mycket ser fram emot att göra. Jag är sams med mig själv nu, jag kan erkänna att jag är tjock och att det kallas för sjuklig fetma. MEN jag har också bestämt mig för att aldrig mer vara den där tjejen som är på väg över en gata med 3 normalstora tjejer, då några killar i en bil med nedvevade rutor ropar: 
- Fan vad heta brudar, vill ni ha popcorn!?? Eller ja, alla förutom du ditt fetto!




Jag hoppas att mina dagar som överviktigt för alltid är över, men är i samma mening tacksam, jag blev ju bra till slut och kanske gjorde övervikten mig, på nåt knasigt sätt starkare. Jag hoppas det!

Så nu kör jag! invägningen idag slutade på xxx kg. Jag uppdaterar eftersom  :)

Tack för att ni lyssnade, god natt!
/Camilla


mitt liv är som en rävmage

.... för att jag har flyttat ut allt ur lägenheten, mamma och tommy var och hjälpte mig igår, jag hr städat och jag har hunnit få backning på städningen + till råga på allt så glömde jag ta av 3!!! nycklar från min nyckelknippa och Linnea skulle vara där istället för mig... tror ni det gick bra då... näe.

....för det andra så börjar helvetesdieten imorgon och sträcker sig ungefär till den 15 februari... jag ska försöka uppdatera här eftersom. Då får ni följa med på min viktresa! :) Kanske lite bilder också, så det går att jämföra. Jag har varit på invägning på vårdcentralen och från och med imorgon är det hårdkörning, 10% ska bort!

Men nu ska jag ut till mina sköna bönor, A och B, vi har inte setts på flera dagar.
Lev och må mina gastriska vänner ;D

/Camilla grymma grimaser hahaha


Få förunnat...

Jo för idag kom den slutliga domen! Det kommer tt bli en drastisk förändring och jag kommer förhoppningvis bli ännu gladare och ännu piggare. För mig är det nästan som ett mirakel, förstå egentligen, att få chansen att göra något så förutsättande en gång till i samma liv. Jag säger bara Grattis Camilla, ta hand om möjligheten!

G




/Camilla

måttot aka. den röda tråden

En livsfilosfi bör väl de flesta i myndig ålder oavsett om de är mrdvetna om det eller inte ha skaffat sig. Det kan exempelvis vara små saker i som att inte ta sista biten papper på toarullen utan att byta och sätta dit en ny, lika väl som att det kan handla om att vara troende eller helt enkelt bara "skotta sin egen stig". Man måste liksom få välja  filosofi själv, men också ha möjligheten att inte välja över huvudtaget. Vad vet jag!? Men så här skulle min kunna låta i musikversion :)



--------------------->
/Camilla

nä men det är ju torsdag..

Jag fattar inte! Bara för att man är ledig, så är det sjukt hur lite man får gjort. Det går inte i många knop här hemma. Å troligtvis är det nån psykförkylning på gång.... Jag känner mig allvarligt som en överkokt svamp, med en trasig bil! Hade hoppats på att det hade löst sig, vi hade som hittat en bil som verkde Ok för ett bra pris. Nä då är det nån långsam j.... kalixbo som har första tjing... Håll tummarna för mitt lag, det har varit kinda motvind på sistone!

Nä, sega dagar som dessa får man blicka framåt, mot lön, op, ridning, sommar och Danmark! :D
Lev å må mina kära svampar!

/Camilla - för dagen, extra vuxen=extra grinig...


tro det eller ej...

Men jag som alltid har sagt att jag aldrig ska ha ett sto utan hålla mig till de kastrerade pojkarna istället är kanske i färd med att ändra mig. I alla fall tänja på gränserna lite. Berit, med ursprungsnamn Baccara har satt ett litet hästavtryck i mitt valackhjärta, så hon får vara undantaget som bekräftar regeln då :) De är så söta de där två, mina två favoriter! :D
Nedräkning
/Camilla

Skoj!

Jag har förstått det här med blogg nu, det är ju jätteroligt! I alla fall om man skriver, slutar skriva och sen läser sina gamla inlägg. Typ om hormoner, pojkvänner, viktminskning och annat egentligen helt oviktigt. det enda viktiga är ju att det jag har skrivit känns idag, inte som jag själv har skrivit. Jag minns inte när jag skrev det eller hur jag kände mig då jag skrev det, och kanske hör det till tjusningen. Tänkte dock bidra med lite nya minnen som jag kan läsa om ett år och förhoppningsvis skratta åt! Texten tillverkades egentligen för eget syfte och var väl inte menad att publiceras. Men wtf!!! Jag störde sönder mig på två tjejer som satt och pluggade på bibblan här i stan. Så jag skrev en text! Tänk vad man kan låta onödiga samtalsämnen ta enooormt mycket energi! Ja, ni får läsa själva:

"Jag har tänkt på en sak, hjärnan kan verkligen spela en spratt! Jag sitter här på biblioteket och två bord bort sitter två tjejer som pluggar ekonomi. Jag känner dem inte. Jag lyssnar när de pratar, bygger upp en bild i hjärnan av hur de ser ut. Jag ser dem inte heller. Jag funderar över om jag tycker att det verkar intressanta eller om jag tycker att de verkar korkade. Efter ett tag bestämmer jag mig, jag tycker att det verkar helt okej, inte allt för obildade och jag fantiserar om att jag knallar över till deras bord och skaffar nya vänner. Men det tar inte lång stund innan tjej 1 börjar gnälla över hur j*vla hårt hon kommer kugga sin tenta, jag tänker, neeeeej… deras pluggmotivation börjar ta slut, och gnället ta vid! Det trappas upp och till slut är både ljudnivån och storleken på min irritation enormt överhängande.

Men så tittar jag upp och inser att, fan, de ser ju inte alls ut som jag hade föreställt mig och när min hjärna kopplar ihop deras röster med deras faktiska utseende så drar en våg av besvikelse över mig. Det var inte som jag trodde, de ser inte ens trevliga ut. Den ena ser överbutter ut medan den andra ser ut som ett frågetecken upphöjt till två. Jag drar slutsatsen att jag inte kommer få några nya vänner idag, ploppar i Winnerbäck i öronen för att dränka sovlet av nationalekonomiska termer som kastas runt i biblioteksluften och konstaterar att helhetsintrycket är allt!"


RSS 2.0