färdig.

Jag har varit helt död hela dagen, inget har hjälpt... har känt mig som en gammal trasdocka. Så äter hemkokt köttsoppa och laddar för 5 km til fots. Nu ska här börjas tränas! Det ska bli ett par nya löparskor också, när ekonomin känner att den tillåter det Så om någon har tips på bra och prisvärda löparskor så tar jag gladeligen emot förslag. :)
Air Pegasus+ 27 Nike Skor Grå/Vit


Färger...

Vet ni vad som är fint med påsken, jo att man tar fram färger igen! Det svartvita försvinner mer och mer och färgerna får ta mer plats. Bara det blir jag glad över. Tror det kan vara 2-3 veckor kvar till påsk, men det verkar som försäljningen av påskgrejor verkar ha satt igång ändå :) Färger, färger, färger! Vad ska man pyssla med till påsk!?











Jag får skylla mig själv...

För att jag har en rygg som jag skulle vilja slita ut och ställa på en stol bredvid. Jag var ju hos sjukgymnasten som sa att jag har lyckats trycka bak en disk mellan två ryggkotor så att den ligger och klämmer på en nerv i ländryggen. Fantastiskt skönt! SÅ det är en massa övningar jag ska göra nu då samtidigt som jag ska sitta så lite som möjligt. Jag är dessutom tejpad på typ hela ryggen så att jag inte ska kunna sitta som en hösäck... Jag behöver mindpower så det här går över, I am less!!



Igår hade jag dessutom gått upp ett halvt kilo, och det troligtvis på grund av att jag ätit för lite dagen innan... att man inte lär sig! Så igår bestämde jag mig för att äta konstant, och imorse hade jag gått ner 3 hg igen. Mycket konstigt hur detta funkar. Men det är väl bara se till att man alltid har nåt i magen då. Vi får väl se hur det ser ut imorgon.

Näe, jag är ju ledig idag så jag beger mig ut för lite stallukt. Hoppas ni får en fin dag.

Fantastiska skattåterbäring!

Skatteåterbäringen detta år kommer med 9500 kronor som jag icke räknat med! Det är ju bättre än bra, speciellt med tanke på mitt lilla äventyr till hösten. Socialt sett vill jag bara på peka att jag är socialt understimulerad....så om det händer grejer  till helgen, då är jag på! :D


Dejt

Jag har en dejt ikväll, med två män och en kvinna. Ska på Nodo en tur och retur. Det blir sjukt trevligt att träffa lite Pitefolk! Socialisera sig är livet! Synes mina vänner ;)


...

Just ja! Vågen stod på -28,2 kg idag! aaaaah, nu är det bara 1,8 kvar till 30!!!! Gastriskt.....


äter lunch och bloggar...

Hästarna har precis fått nya fötter, men jag var tvungen att ta en paus, matklockan ringde! ;) Så nu äter jag resterna från igår - min allra mest hemlagade mat. Rullade egna köttbullar från mamma och mormors gamla recept, med kokt potatis och kokta morötter, ärtor blomkål och hemkokt lingonsylt, vilken succé!!! Hemrullade köttbullar kan väl vara det godaste som finns. :D Uppladdningen är total inför en ridtur ute med  min A, det kommer bli en pärs, tro mig!



Nu är det klart!

Nu är det klart med stallet i Danmark, så i slutet av augusti åker jag till Lone Bang Larsens gård i Ebeltoft strax utanför Århus! Det känns som en dream come true. Om det är någon som är intresserad av att se hur det ser ut så heter hemsidan www.bangdressage.dk :)


Från hjärtat...

Jag har fått lära mig att det här med gastric bypass operationer kan vara ett hett ämne bland många människor. Då menar jag inte att man inte får tycka vad man vill, för alla har rätt till en åsikt, vad vore vi utan våra åsikter. Men det jag menar är att det kan bli ganska drygt i längden. Exempelvis, vad jag äter granskas noga av väldigt många. Jag är väldigt ofta iakttagen då jag äter och jag antar att det beror på att man vill hålla koll på vad jag stoppar i kakhålet. Men min personliga åsikt är att det borde vara min ensak. Att jag stoppar saker i munnen som jag klarar av att äta, när jag får i mig absolut MAX 1,5 dl tycker jag borde vara mitt problem. Men det blir liksom ett ganska stor problem, det sätter lite griller i huvudet på mig, ska jag verkligen äta det här?? vad tycker andra om det?? kommer jag bli tjock igen nu?? osv osv... DET är osunt om något. Jag som i alla fall inbillar mig att jag är ganska stark som person försöker slå bort de här tankarna och bygga upp ett nytt "matliv" som inte går ut på att förbjuda mig själv att ta del av livets goda utan snarare lära mig att ta del av livets goda i måttliga mängder. Precis som det ska vara!!




När det nu var sagt så tror jag att kvällsmålet väntar ;D

Måndag

Jag sitter och väntar på två saker, nämligen att lone från Danmark ska ringa, jag är ju shitcrappy på danska... Men det lär förhoppningsvis bli bättre efter nästan 5 månader. Annars är det ju skamligt...! Jag är lite pirrig för det är ju alltid spännnde med nya äventyr, och inte minst detta inte så lilla äventyr. Sen så ska jag äääääääääääääntligen till en sjukgymnast här i Luleå klockan 13.00. Snart dags att åka med andra ord. Jag hoppas de kan fixa mig, att www.cityrehab.se kan hjälpa mig. det börjar bli olidligt nu.

Nåja, nu åker jag!

Tränat...

Har varit och tränat med Assar i ridhuset idag, fantastiskt fin häst har jag! Nu känns det verkligen som att vi är på G! :D Roligt roligt roligt! Hade fått mina nya vardagsbyxor från www.hooks.se också så jag är supernöjd. Jag såg riktigt gastrisk ut i spegeln när jag red förbi.


Jag har gått ner totalt -27,8 kg nu och det betyder att det bara är 2,2 kg kvar till 30 nu! :D
Nä, ut å slita in hästarna, sen ska jag p-nappa.

Fantanastiskt som D skulle säga...

Alltså Hoffmaestro kan ju vara det bästa live-bandet ever! Jag hade en grym kväll på Corona i Umeå igår. Världens bästa sällskap, typ tusen hjärtliga skratt och sen Hoffmaestro som grädden på moset! Tack mina fina vänner :)


Melissa Horn ...

släpper nytt album den 16 september, sen ska hon på en stooor skandinavienturné. Bland annat till Århus den 11 november 2011!! Gissa en som kommer stå längst fram på Musikhuset i Århus. Fasen vad najs!
Läs mer på http://www.melissahorn.se/

Hemlisen...

Jo nu är det som ganska klart. Jag kommer att göra nåt som är en av mina allra största önskningar här i livet. Jag ska göra två flugor på smällen!
Nä, skämt åsido, men jag ska göra det som är så fantastiskt roligt, nämligen att rida! Jag ska ta min fina Assar med mig till Danmark och plugga och träna samtidigt. I augusti går bilen mot Århus! :D Jag är lyckligast i heela världen! Se så, två flugor på smällen! Men det är såklart mycket praktist som ska ordnas innan dess, men så sjukt kul! Det lär inte vara sista gången ni hör om detta.... ;)




Just ja, vikten

Det var ett tag sedan jag berättade om hur det går med vikten. Det beror ju då på att jag har stått still gnska länge. Fast ändå är det som att kroppen omfördelat lite och jag vill bara påpeka en sak, det är ENDAST 1 cm kvar tills Camilla Holmgren rider i sina fina Cavallo stövlar! Ynkligt lite va!?
Men i vilket fall så har det kommit igång nu igen och på två dagar har jag tappat 9 hg. Nu är jag på en total viktminskning på -26.3 kg! Vilket betyder att det bara är 3,7 kg kvar till 30!!
Det går jättebra med maten nu också, jag kämpar på med min purémat, men jag lider inte och jag orkar dra runt min kropp. Jag är sjukt lycklig.


Nä nu måste jag bara ut i solen!

Sjukt taggad

Jo för nu äär det bara en dag kvar tillsa jag, Jörgen och en massa fina vänner drar till Umeå för att hälsa på H och se Hoffmaestro! Som jag längtar. Kul att få se nåt annat och få se hur fina H har det nuförtiden. Jag ska rocka!! Motivationen till att plugga däremot är bottennapp..... tur att statistiken som jag ska skriva imorgon ändå inte är värre än vad den är. Annars hade jag varit rökt ---> smoked! Det är som att jga lider av koncebtrationssvårigheter. MEN nu till de nya kurserna kanske det blir som att vända blad och jag kanske får mer motivation, jag hoppas verkligen! Tim Foster skrämmer dock skiten ur mig!








LTU

Jo, tentapluggar på LTU right about now! Jag har ingen motivation överhuvudtaget... vart hittar man den!?

Hemlis...

Jag håller på att grunna på en liten hemlis, eller egentligen en ganska stor en. Går det vägen så är det en av mina stora drömmar som går i uppfyllelse! SÅ snäll håll nu tummarna så berättar jag mer då det är mer spikat. Tummar och tår... snälla snälla!


My star!

Jag älskar min Assar och jag älskar min nya kropp!


Jättefint

Jag har hittta ett nytt favvomärke på grejor till min store fyrfoting. Problemet är bara att enda stället det säljs på är i Danmark. Men som tur är så finns ju webbshop nuförtiden. Det är jättefina dressygrejor som är specialanpassade för ex. välmusklade hästar. Kika på www.riderbyhorse.dk för att se fler snygga grejer än de jag har här!
















Jag älskar vårkänslor!

Jag och Ida har precis varit ute på en superduperhärlig ridtur i skogen. Lugn, härlig galopp i solsken och plusgrader! Helt fantastiskt! Jag får tacka Hulda för att hon är så snäll med sin storasyster!

Det är vår på gång i Vitsand!


Mellanmål

Med min nya mage så är det viktigt att jag äter i alla fall 6 gånger om dagen, frukost, lunch, middag och 3 mellanmål däremellan. Eftermiddagens mellanmål blev en choklad/banansmoothie. Supergod och superenkel! Jag tog lite vaniljyoghurt, banan och en liten touch av chokladpulver. Sen mixade jag det slätt och voila! Perfekt mellanmål :)






Freitag....

Ja, dagen har ju i alla fall börjat. Men nu vet jag inte vad jag ska ta mig för, eller vad jag ska göra idag. Kanske ska dra en sväng på stan. Stallet är ju färdigt för dagen och jag har inte så mycket tider att passa. Det är väl meningen att jag ska sätta igång med statistiken också. Det är ju som tenta i det på torsdag om ungefär en vecka. Men till den ska jag hinna, den ska jag bara klara!

Det kliar i bränna pengar fingrarna, men det tjänar ju liksom inget till då jag kanske inte kan ha det om nån vecka... MEN jag fortsätter att gå upp, idag hade jag gått upp ytterligare ett hg TROTS att jag äter som en mygga och rör på mig ganska mycket.... hur går det ihop!? Men jag ska inte börja elda upp mig. Det är säkert normalt!

Nämen om mna skulle ta och ta tag i livet då, men i vilket fall så känner jag mig så här idag:





Jag har så mycket att säga idag!

Jag har ännu mer att säga idag, nämligen att jag förhoppningsvis ska boka en resa till stockholm ikväll. Jag, I och J ska iväg på en helgtripp till Stockholm i maj. Jag ska shoppa ny garderob för ett "presentkort" jag fick av mamsen i julklapp. Jag längtar så jag spricker efter typ 4 dagar i Stockholm, med shopping, restaurang och bara mysa me finaste tjejorna! Längtan :)












Leva Livet

Vågen överraskade mig imorse. Då hade jag gått upp 1hg! Nog för att 1 hg är väldigt lite och verkligen inget att nojja över, men upp!!?? Men jag har ju min personliga lilla mentor här hemma som sa att så kan det vara ibland, tydligen. Men det ska visst inte vara nån fara, jag kommer nog till slut gå ner mina kilon. Så med de orden så kan jag meddela att jag står på -25,1 kg i viktnedgång. Annars har jag inget negativt att tillföra denna dag, jag mår prima!  Tror det var längesen livet kändes så här fantastiskt - och det får man ju säga är ett bra betyg!

Har funderat på det här med före och efterbilder också .... och det är lite psykterapi i det också så jag avvaktar ett tag till men det finns bilder och de kommer att publiceras så snart huvudet är med! Lev och må!

Just ja! Jag har ju tjuvridit på Hulda lite också. Hon är som en riktig handikapphäst nu när jag sitter på. Världes goaste! Jag måste ju börja ladda upp om jag ska ta mig upp på min egen fyrfoting inom kort. 







Cut myself some slack

Alltså min intention var ju god.... men om man tänker efter så är det ju ganska rimligt om man har haft en (ursäkta språket) sjuhelvetes månad och missat en massa att man kanske också missar tentan. Jag insåg idag att det är ALLDELES för mycket som jag inte hunnit gå igenom och beslutade mig för att inte skriva tentan imorgon. Jag är ju trots allt sjukskriven. Det var ok enligt försäkringskassan och CSN, så jag litar på det då. Jag hann ändå plugga en del så jag ska försöka hålla i det och skriva en asgrym tenta i Maj istället! :)










Företagsanalys ....

Försöker verkligen tentaplugga till företagsanalysen, men shiet vad svårt jag har att koncentrera mig, det är ju som att jag lider av adhd eller nåt... Solen lyser ute och ALLT känns roligare än mina böcker. blääää.... men jag och mina -25,2 kg ska kämpa på nu etapp 2 - fram till lunch! ;D
PS! DET ÄR BARA 4,8 KG KVAR TILL 30 NU!!!



Vårfint...

Nu vet jag definitivt vad jag ska spana efter när jag åker till Falsterbo, nämligen Eskadrons vår och sommarkollektion! Så fina färgskalor, här kommer lite bilder!

Iphone 4

Jag längtar! Snart är den här min nya Iphone 4! Men jag lär nog få vänta ett tag till... den är nog ute och svävar i cyberrymden ännu. Det är ju och har väl varit ganska länge, lite leveransproblem och de sa 1-2 veckor när jag betällde den, meeeen jag lär nog få vänta längre. Igår fick jag i alla fall en superfin present av en superfin Duva, nämligen denna :D

Älskvärda vänner

Under hela förra veckan var jag så hårt uppvaktad av både vänner och familj. Det värmer i hjärtat att så många bryr sig och undrar hur det går. Jag har fått både kort och tillfrisknadspresenter! Jag ska verkligen komma ihåg det då livet känns piss och man tror man är ensam - Jag har väldigt många fantastiska vänner! Tusen tack!


Skola

Jo, jag var på skolan igår. Men det fick jag ont sota för... jag var trött som en gnu då jag kom hem och hade dessutom ont i magen hela kvällen och natten. Antar att jag suttit ihoptryck för många timmar.
Annars går det bra, eller jag har två tentor att plugga till TROTS att jag är sjukskriven! Meen vad gör man inte för att slippa slita häcken av sig innan sommaren! Men med lite vilja ska det nog gå vägen det här!

Idag ryker stygnen, om exakt 40 minuter till och med. Jag hoppas det inte gör ont, min hud vill inte bli sliten i något mer! :S

Våååårskri!!!

Igår kännde jag mig, trots en ordentlig viktnedgång pigg och glad och lyckades lura med några fina vänner på grillning hos I:s päron. Det var jättehärligt att komma ut och få njuta av solen och av lukten vår och eld. J och O gjorde oss sällskap och för min del var dagen alldeles lagom. jag bjuder på några vårvintriga bilder denna söndag till ära!
Hoppas att ni får en härlig söndag därute i solen!
Kramar

Kvalsterbo!

Just det, glöömde berätta att det blir Falsterbo för min del den typ 14-17:e juli!!! Så jäkla skoj! Det verkar dessutom som att vi blir ett gäng och det är ju ännu bättre! :D Skoooooooooj!


Hej hopp i lingonskogen!

Nu börjar det vara några dagar sen jag skrev sist. Även om jag bara har varit hemma på dagarna så är det en hel vetenskap att lära sig äta igen. Jag har problem att känna när jag är hungrig, det kanske är mitt största problem. Jag äter på tiderna som de rekommenderat men jag är illamående stup i kvarten ändå. Men då kom vi fram till att jag förmodligen äter för dåligt i alla fall. Det är nog när jag blir hungrig som jag bli illamående och inte tvärtom. Men hur ska jag kunna veta det liksom! Jag äter även det som jag känner passar mig, alltså det jag tycker är gott, annars får jag inte i mig något alls. Fil och typ blåbärssoppa går bra, sånt som är lite lättare medan soppor med mer protein är äckel päckel!



Det är ju sjukt egentligen, jag som alltid älskat mat är helt plötsligt värsta petig!





Men jag har tagit mig ut på lite promenader, väldigt korta, men dock ändå! Jag har borstat min häst och fyllt höpåsar. Jag försöker hålla igång kroppen under dagarna så att jag snabbt ska kunna vara uppe i sadeln igen :)
Vikten är dock lite mer oroande, för jag reasar i vikt, och då menar jag rasar! På två dagar har jag tappat 2,5 kilo och det är väldigt mycket. Tror det kan vara därför jag kännde mig riktigt dålig igår. Hoppas det lugnar ner sig nu så att det inte går i en hiskelig takt och att det blir en massa lösskinn! Jag har totalt sett gått ner 23,7 kg nu. Bara 6,3 kvar till 30....

Nämen ut i solen nu då!
Kram på er!
/Camilla

Hemma igen!

Jo då var det överstökat och jag är hemma igen. Det har i överlag gått väldigt väldigt bra! Det känns redan som att såren läker och jag har inte mått illa utan kunnat börja äta mina små portioner som planerat. Nu är det bara vila, lagom rörelse och lte mer vila innan jag är igång som vanligt igen.
kram på er
/Camilla

nu är det sannerligen inte mycket kvar...

Det var riktigt skoj igår, jag hängde med ut och dansade på Challenge till och med! Jag blev impad av mig själv. Nykteristnuckan som mest sitter hemma var ut och skakade rumpa! Jag var grym! ;) hahaha...
Ja men idag smäller det, klockan 18.00 ska jag vara i Sunderbyn och imorgon den här tiden är det gjort! Snälla håll nu tummaran att jag inte är nån vekling och fixar det här! :) det är inte mycket mer att säga än see you on the other side!
/Camila

-21.2

Trots en mindre middag igår på furuborg med dressyrisarna så hade 1hg lossnat. Det var en väldigvt trevlig kväll igår. Min mamma var otroligt snygg också, välstylad ;D Idag är dte mycket kalas på G. Mamsen ska ha ett litet "kalas" eftersom hon fyllde år i torsdag -  som jag får äran att styra upp! ni vet låta min kreativa sida flöda! Så eftermiddagen i Vitsand bjuder på både smörgåstårta och gräddtårta!





Ikväll ska jag iväg till en mycket trevlig tjej som också har blivit ett år äldre. Det blir skoj att vara lite  social, klä upp sig och umgås med folk. Jag börjar tycka dte ät lite trist nu, att alltid vara partypooper. Men iväll ska jag iväg och vara social! :) Jag ska damma av min fina klänning och ett par nylonstrumpor. Kuuul! :D Kanske bjuder på en bild senare.

Ha en bra dag!
/Camilla



-21,1

Hej hopp hej!
Det svänger snabbt i rock n roll världen som jag vet man brukar uttrycka sig. Idag är jag på topp igen, och det kan givetvis bero på vädret. Det fantastiska vädret, på kilona, på hormonerna, på livet ja på allt möjligt. Idag ska jag försöka göra rolig saker så att jag glömmer den stundande söndag/måndagen. Typ, rida på min fina fina häst, iväg på afterwork med dressyrryttarna och bara njuuuta av livet. Om jag skulle få beskriva hur jag känner mig i bilder så skulle det se ut så här:
Puss å kram
/Camilla

...


trist

det är en trist torsdag idag, mamma fyller år(fast det är inte därför det är trist), jag måste plugga, jag är hungrig, jag är hungrig, jag är hungrig.... ooch trött! Det är ju som bara 3 dagar kvar innan det är gjort. Jag börjar känna lite nervositet igen, men jag är mest orolig för narkosen. Men det är väl antagligen ingen idé att oroa sig över det nu. Det går ju liksom inte att göra nåt åt. jag vill bara ha maaat! Men vågen är fortfarande nöjd och imorse hade jag gått ner 20,8 kg. Nä, det är för mycket nu. Jag ska försöka pigga upp resten av den här dagen... med stall och lite mammafirande! :)

Vet ni...

Jag har ridit ut Assar med mamma och Hulda idag. Det var så oootroligt härligt! Efter några pass på hästryggen, och framförallt på min Assar så känner jag att jag är tillbaka. Jag rider så där som jag gjorde förr i tiden, jag känner mig hemma där i sadeln igen. Man ska göra sånt man tycker är roligt - så sant, så sant!

Tiiisdag ....

Jag ska strax iväg på invägning på vårdcentralen igen. Förhoppningsvis för sista gången! Men började fundera lite på boende i Köpenhamn efter mötet igår, men det är ju som en enda stor djungel. Hittade en sida som verkade ha vettiga bostäder för oss som är två som vill bo tillsammans. Hittade den här lägenheten som jag tror skulle passa oss bra, och dessutom bara typ 5 km från universitetet. :D

http://lejebolig.dk/boliger/42605/2v-lejlighed-i-2000-frederiksberg-paa-51-kvm-frederiksberg-med-altan.aspx










Synes!
/Camilla


RSS 2.0