en del klagomål...

Ja nu var det helt galet en hel vecka sedan jag var in här och skrev nåt! Jag fattar inte...det känns ungefär som att det var igår eller kanske till och med imorse.

Men livet flyter på riktigt bra och jag känner mig som "den gamla Cami" fast inte gammal! Bara som förr... full med glädje och hyss. Jag tror att få börja jobba har gjort mycket på mitt ällmäntillstånd och jag har fått inse att jag måste hålla mig sysselsatt annars blir jag en sur gammal tant.

På jobbet är det som vanligt en väldigt avslapnad och härlig schargong och vi har bara kul tillsammans! Saknar visserligen livet på säljkontoret litegrann, men mest för människorna egentligen! Men jag kommer nog inte ha så mycket tid att oroa mig för det, jag kommer att ha det jag gör! Har ju från och med måndag ansvar för Skandinavien, Spanien och Översjö marknaderna!! Men jag älskar ju att ha mycket på mitt bord, så det kommer att passa mig utmärkt!

midsommar imorgon! Det blir riktigt najs och lite annorlunda mot tidigare år :) Dessutom har jag turen att ha så fina vänner som låter mig ta med Tindro på kalaset! :)Jag ser fram emot en bra kväll.





Jag älskar min bästaste nybadade Tindra!!!!


Imorrn ska hon fåen midsommarkrans, jag ska fixa så hon blir riktigt fin!!!!

Förresten! på lördag ska jag ner till Byske å farmor, farfar ovch pappasläkten. Dessutom som en bonus så kommer släkten från Gällivare som jag inte träffat på flera himlans år!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En bra helg med andra ord :D Men nu är klockan 00:18 och jag ska sova! More updates will come

Prayer sallad
/C

hektiska vecka Arne

Ja det var en riktig rivstart på jobbet...har haft fullt upp dessa tre dagar! Känns inte ens som jag har hunnit vara hemma nåt. Men klart att det är skönt att inte ha så mycket tid att fundera på livet! Utan leva det istället! :) Jag är minsann en sann diplomat. I alla fall, så har systemet jag jobbar i saknat mig...det såg jag redan första dagen..vi kommer överens som kossorna i hagen eller kanske som handen i handsken.

Jag har egentligen ingen tid att skriva nu heller, mamma har åkt till Gällivare och jag har djuren! Så det är bäst att jag käkar och styr upp det nu då!

Sweet
/C

06.58 och jag har ingen mat

Är på väg till jobbet nu...fattar inte att jag är så duktig och stiger upp i tid så jag hinner göra allt i lugn och ro innan jag börjar...? Jag har kanske längtat efter att jobba ;) I alla fall så har jag ju aldrig nån mat hemma. Idag består frukosten av: lite långfil och rester från en gammal grillad kyckling. Usch!!

jobba på nu idag alla smurfar
/C

både ris och ros

Första dagen på jobbet idag! Det var helt kanon att träffa alla och komma igång med jobbet. Trodde att jag skulle ha hunnit glömma en massa, men det känndes som att det var förra veckan jag slutade. Riktigt roligt! Imorgon blir det till att fortsätta sätta sig in i allt och jag är nu helt säker på att jag inte kommer ha några problem med att fylla mina dagar på jobbet! Fasen vad roligt vi har, jag har saknat schargongen till fullo!!!!!




Sen så har det som jag har fruktat inträffat, och jag vill helst inte nämna namn eller anledning, men ni som känner mig vet antagligen vad som jag menar. Men ni vet, saker händer och man förändras och mer än så är det nog inte att tillägga. Alltid lär man sig nåt.

Men jag insåg att Pitesommaren inte är så dum i alla fall...man har ju typ allt det här att se fram emot:

Terassen på 1906
PDOL
Sommarläger med bara dressyr!
Dressyrryttardejt
Vikariefest( som ska bli av i år!!)
Sina vänner, sol, välförtjänta helger, Tindra och en massa mer.





Ska man leva livet till fullo så måste man se på saker från den ljusaste sidan!


I alla fall så finns det härliga bilder från våran kanonfest i lördags hos på Bosses blogg : http://jossanb.blogg.se/

Nu till mat och sen ska jag iväg och träna hos Linda. Ha det gött alla mina bloggvänner!
/C




Jag är beredd att kalla det översvämning

Igår var det lördag, och jag hade så mycket sett fram emot den tjejfest som vi skulle ha innan Jossan åker till USA. Hon hade lagat en helt fantastisk middag med fläskfilé och en kanongod GI efterrätt. Sen dansade vi till en massa roligt som markoolio, aqua och spice girls ;) haha MEN dock! Lyckades jag bli aningens överförfriskad och jag kan medge att det barkade rätt friskt och vissa saker i livet är man mer stolt över än andra. Tur att det inte är så ofta nuförtiden!



I det stora hela var det en riktigt lyckad fest! Och jag är så himla glad att jag har världens bästa kompisar. Vad skulle man göra utan de där bästaste tjejerna!?

puss
/C

Det blåser jämt!

Jag tror fan i mej att Skåne har bytt plats med Piteå...det blåser ju himlat jämt, och inte lite heller....orkan! För mig hade det varit helt okej om det blåser så här men bara det är i alla fall 27 grader ute!!! Fan vad jag blir less.... jag som hade börjat jobba på min bränna! Nu är det ju bara å sola solarium då, som alltid. Å jag som börjar jobba på måndag, och då lovar jag er att det aldrig slår fel, sol på veckorna och regn på helgerna!

Snart kommer min killleeee! Jag längtar!! :D Tills dess så har jag ogjort följande:

Vika tvätt
dammsuga
skura
klippa klorna på Tindra
Göra stallet
Tömköra A
å inget mer

Gud vilken vuxen dag det där lät som , wohooo vuxenpoäng till mig!
Syns
/C

sliiiit

Ja jag jobbar, och jag har kört fast! Hur ska jag ta mig ur den här vinkelvolten med omföring skattekonto!!!!??? Help....

/C

En sista grej bara...vad hände egentligen efter BB???

Ja jag har ju denna underliga besatthet av Big Brother, och som jag vet kan verka helt förvirrande och allt möjligt, men jag har nu lärt mig att leva med det helt enkelt. Accepterat mitt öde. Så den läggningen är alltså en helt annan fråga! Så nu är min fråga; vad hände sen!??  Vad gör de idag? Om ni vet så säg gärna, för det håller mig vaken om nätterna! ;)





Go natt
/C

skinn till dattan

Ett sånt här fint skinn från bluebox.se vill jag ha till min dator,najs inte sant!


Torsdag imorgon
/C

Sista jävla avsnittet av Greys!!!??

Jag fattar det inte, hur länge kommer man att måsta hålla sig? Men vill ju veta om hon ska dö, och hur det går för George!!!! Kom igen nu Kanal 5 eller who ever det nu är...vi är publiken, vi har röstat och vi vill se resten nu!

Besviken
/C

kan man sträcka sig på utsidan av fotleden/vaden??

Jag har då jävligt ont på utsidan av benet som ner mot foten i alla fall. Kan inte komma på att jag gjort nåt särskilt för att förtjäna detta, men....jag går ju ganska snett och rider snett och jobbar snett, kan det vara därför? Annars måste det vara en vrickning eller stukning eller nåt. Stackars mig! Ida, jag vet inte om min fot pallar en speciellt lång promenad idag :S

Fortsättning av Greys idag, om inte det är det bästa programmet så heter jag ArneW!

Laga mat äta mat, skita ut mat...den där jävla maten! Jag kan bli så less bara...men det är väl dags nu igen då antar jag. Efter det ska jag ringa runt till de som är kvar på min lista av dressyrisar. Ändå några kvar, kanske typ 10 stycken!

Deeeet kommer mera!
/C

Ps. Kan ingen bara tala om för mig om jag ska åka till Kalix i helgen eller vara hemma? Festa i Kalix eller fest i Piteå?Hjäääälp!!

han är förlåten

Ja det är han faktiskt, han hade jobbat till kl. 04.00 måndag...på natten! Han ringde nu ikväll och var världens gulligaste :)vilken fjortis jag är! fy fy. Men i alla fall tyckte jag så synd om honom så han är verkligen förlåten.





Kärlek till alla
/C

Motivationen är tillbaka

Nu börjar jag om på allvar med GI:n och jag har till och med varit ute och joggat mer än jag har gått! Cred for me. Så nu tror jag att efter ett svettigt joggingpass ska jag unna mig lite fett!! mohahaha

Sen ska jag till min finafinafina häst och sen ska jag iväg och göra lite nytta och sen ska jag se den spännande fortsättningen av House och sen mina vänner.... hoppas jag att han den där killen ringer.
Jag har inte hört av honom på flera dagar och han lovade att ringa i söndagskväll...men inte ett ljud sen dess! Så inte vet jag om jag är en crazybitch flickvän...eller om jag har rätt att vara i alla fall lite upprörd!?Jaja fortsättning följer antar jag :S

XOXO
/C

två milstolpar

Nu var det bestämmt, så här blir det;

1. Resa tll Bryssel, förhoppningsvis i Augusti med kanske extratrippar till Paris och London

cinquantenaire.jpg

2. Resa till Globen och Stockholm Horse Show med mamma

Fredag 11.00 - cirka 14.00

DRESSYR MED CLINIC 

  • Offentlig dressyrträning med de tre högst rankade världscupryttarna
  • Vinnarnas tävling - Champion of the winners
  • MasterClinic Dressyr med Hubertus Schmidt



Lyllos mig 2009...också!!

Uppis
/C

Dressyrryttarträff

Dressyryttarträffen är uppstyrd nu och det kommer att bli den 17:e juni kl18.30 hos Eva H (mamma :) ) i Vitsand: Vi ska käka lite tacobuffé, leka tävlingar  (jag är lektant, mohahaha) och planera träningar tillsammans. Oömma kläder!!
Jag hoppas också att jag har fått ihop alla och att jag verkligen inte har glömt nån, men alla som är uppskrivna på min lista kommer vi att ringa runt och ge en personlig inbjudan till! Det var det....



Nu är det Ut å träna som den dressyrnucka man är!
/C

sista måndagen som arbetslös

Alla därute ropa hej! För nu är det faktiskt så att det är sista måndagen som jag tänker kalla mig arbetslös under året 2009 i alla fall. Sen hoppas jag att jag kan kalla mig studerande från hösten (därför vågar jag gå ut med ett sånt påstående...eller :S ) 6 dagar kvar nu!!

Har fixat med mitt betyg idag så jag kan skicka in det i veckan. Då är det också styrt!
Jo just ja, Tindra har fått ett fästinghalsband idag, och det luktar FAAAN...hon ligger här på golvet bredvid och luktar värre än jag vet inte vad, dock är det bara att stå ut, man vill ju inte att sitt älskade barn ska få fästingar :O

Bjuder på lite allmänt tärda bilder på mig själv när jag agerar kärringen mot strömmen och har två olika färger på örhängena;





OoOoOhHHH Im WILD and Crazy!

jepp
/C


RSS 2.0