Bloggar från andra sidan sundet

Kära bloggbok!
Nu har livet på andra sidan sundet börjat. Jag har befunnit mig i min nya hemstad - Ebeltoft ungefär 4 mil utanför Århus i en dryg vecka nu. Det gich fantastiskt bra under tiden mamma och Linda var här, men när de åkte så blev edt svårt. Ingen förstår vad jag säger, men är mycket ensam - och jag som en  väldigt social människa tycker att det är jobbigt, kulturkrocken existerar också trots att det bara är ett sund mellan oss!
Men på samma gång så blir livet allt lättare för varje dag som går. Träningen funkar riktigt bra och Assar verkar trivas. Så lugn som han har varit här har han aldrig varit under tiden jag har ägt honom. Vi kommer få jobba hårt innan det är dags att åka hem, men jag skulle tro att Lone tycker att lekskolan börjar vara över för min 8-årige prins! Vi kommer skotta sand när vi kommer hem! ;)
(Utsikten från Århus Universitets boktorn, 17 våningar fyllda med böcker!!!)
På skolan är livet sig ganska likt förutom att jag själv är en sån där förvirrad utbytesstudent som vi så självgott brukar fnittra lite åt där hemma på LTU. Nu vet jag hur de känner sig...
jag har träffat lite alla möjliga sorter, Polacker, tyskar - mest tyskar, en tjej från Norge, spanjacker och en massa andra - MEN inte en svenne har uppenbarat sig! Lite underligt kan man ju tycka, men de flesta tycker nog att det är för nära hem.
Idag träffade jag en supertrevlig, lång tysk kille, som för övrigt var helt i min smak.... jag försökte snärja honom men tror att jag har misslyckats kollosalt. Inte ens en facebookvän! Nåja, det är bara back up on the horse again.
Imorgon ska jag hänga med Lone till Dm för juniorer och young riders. Dvs. deras SM, där on ska undervisa och turligt nog var jag ledig från skolan, toppen! Jaja jag skriver väl mer då jag har nåt mer att skriva! 

Kram på er alla mina fina där hemma, I miss you. <3

RSS 2.0